Nissan Fairlady X: Όταν ένα Murano «σμίγει» με ένα Z [video]

Nissan Fairlady X: Όταν ένα Murano «σμίγει» με ένα Z [video]

Μαθητές του τεχνικού κολεγίου της Nissan έσμιξαν ένα Z και ένα Murano και κατασκεύασαν το μοναδικό Fairlady X.

Nissan Fairlady X

Όχι, το εικονιζόμενο μοντέλο δεν είναι προϊόν Photoshop. Ακούει στο όνομα Nissan Fairlady X, είναι δημιούργημα των μαθητών του Nissan Gakuen, του τεχνικού κολεγίου της μάρκας και αποτελεί το «τέκνο» ενός Nissan Μurano και ενός Nissan Ζ.

Οι μαθητές ξεκίνησαν το πρότζεκτ τους με ένα Murano δεύτερης γενιάς στο οποίο και κατάφεραν να προσαρμόσουν επάνω του το πίσω μέρος, τα φώτα και την εμπρός μάσκα από το σπόρτσκαρ της Nissan. Επιπλέον, το κόκκινο Fairlady X με οροφή σε μαύρο χρώμα απέκτησε φαρδύτερους θόλους τροχών και δύο απολήξεις εξάτμισης.

Nissan Fairlady X

Οι μαθητές, ωστόσο, δεν έμειναν εκεί και πρόσθεσαν ζάντες της Rays και ελαστικά Pilot Sport 4S της Michelin. H μεταμόρφωση συνεχίστηκε και στο εσωτερικό με το Fairlady X να δανείζεται το τιμόνι και τα εμπρός καθίσματα από το ιαπωνικό σπόρτσκαρ.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν κάτω από το καπό του Fairlady X κατάφεραν να τοποθετήσουν και τον 3λιτρο twin-turbo V6 κινητήρα των 405 PS και 475 Nm ροπής που χρησιμοποιεί το Nissan Z.

 

 

Το μοναδικό Nissan Fairlady X θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Tokyo Ayto Salon που θα ανοίξει τις πόρτες της στις 13 Ιανουαρίου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube