Νέος επικεφαλής για την Jeep στην Ευρώπη

Νέος επικεφαλής για την Jeep στην Ευρώπη

Από την 1η Φεβρουαρίου 2023, ο Eric Laforge αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής της Jeep για την Ευρώπη, αντικαθιστώντας την Antonella Bruno που αναλαμβάνει επικεφαλής της Peugeot για την Ευρώπη.

Ο Eric Laforge από την 1η Φεβρουαρίου 2023 είναι ο νέος επικεφαλής της μάρκας Jeep για την ευρωπαϊκή αγορά.

Ο Laforge αντικαθιστά την Antonella Bruno, η οποία θα αναλάβει την αντίστοιχη θέση για την Peugeot, και θα αναφέρεται απ’ ευθείας στον Christian Meunier, Brand Chief Executive Officer της Jeep και τον CEO της Stellantis για την Ευρώπη, Uwe Hochgeschurtz. 

Ο νέος επικεφαλής της Jeep είναι απόφοιτος της École Supérieure de Gestion et Finance (ESGF) στο Παρίσι και ξεκίνησε την καριέρα του στην FCA το 1990. Με σημαντική εμπορική εμπειρία στις αγορές της Γαλλίας και της Ιταλίας ανέλαβε τη θέση του CEO της FCA Ελβετίας και στη συνέχεια την αντίστοιχη θέση στη Γερμανία. 

Την περίοδο 2015-2018 διετέλεσε επικεφαλής της MOPAR Parts & Services και στη συνέχεια την περίοδο 2019-2020 επικεφαλής για την κεντρική Ευρώπη για τα Επιβατικά και Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα (LCV). Το 2021 ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής των LCV της Stellantis για την Ευρώπη.

Jeep

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Antonella Bruno για τα όσα πέτυχε οδηγώντας την Jeep στην Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια και βεβαίως για τη συμβολή της στη δημιουργία του Jeep Avenger, του Car of the Year 2023. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Eric Laforge έχει όλες εκείνες τις ικανότητες που απαιτούνται ώστε να αναλάβει το πηδάλιο της μάρκας στην Ευρώπη, σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την Jeep, καθώς κινούμαστε με ταχύτητα στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης. Η 30ετής εμπειρία του σε ένα ευρύ πεδίο της αυτοκινητοβιομηχανίας θα αποτελέσει σημείο κλειδί για τη μελλοντική μας επιτυχία.», δήλωσε σχετικά ο Christian Meunier.

Πηγή: Jeep

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube