Νέο trailer για το Forza Motorsport 6 [video]

Νέο trailer για το Forza Motorsport 6 [video]

Η Microsoft ετοιμάζει την τελευταία έκδοση του διάσημου παιχνιδιού για την δική της κονσόλα.

Η Sony άνοιξε τον χορό στους προσομοιωτές οδήγησης με το πρώτο Gran Turismo το 1997 για το PlayStation. Από τότε, παρουσιάζει δύο εκδόσεις του παιχνιδιού για κάθε νέα γενιά της κονσόλας έχοντας ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Παραδόξως, ενώ το PS4 πωλείται από τα τέλη του 2013, το GT6, που παρουσιάστηκε ένα μήνα μετά, δεν είναι συμβατό και το 7 θα παρουσιαστεί γύρω στα τέλη του έτους.

Το Χbox της Microsoft, από την άλλη, έχει από το 2005 το δικό του προσομοιωτή με την ονομασία Forza Motorsport. Φυσικά, είναι συμβατό μόνο με τη συγκεκριμένη κονσόλα, όπως ισχύει και για τα PS/GT. Το ποιο από τα δύο είναι καλύτερο είναι κάτι που σηκώνει αρκετή συζήτηση και, φυσικά, εξαρτάται από τις προτιμήσεις του χρήστη.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, και ενώ η Sony έχει πείσει αρκετές μάρκες να παρουσιάσουν πρωτότυπα ειδικά για το GT6, η Microsoft θέλει να βγει μπροστά αφού έχει ήδη ανακοινώσει πως το ολοκαίνουργιο Forza Motorsport 6 θα βγει στην αγορά στις 15 Σεπτεμβρίου.

Με ανάλυση 1080p στα 60 fps (frames per second: καρέ ανά δευτερόλεπτο), online παιχνίδι με άλλους 24 αντιπάλους ταυτόχρονα και, φυσικά, αμέτρητες δυνατότητες αναβάθμισης των διαθέσιμων αυτοκινήτων, υπόσχεται την καλύτερη εμπειρία.

Το μοντέλο που χρησιμοποιείται κατά κόρον στην προώθηση του παιχνιδιού είναι το νέο Ford GT, αλλά φυσικά η γκάμα περιλαμβάνει περισσότερα από 450 διαφορετικά αυτοκίνητα, από τo Nissan GT-R και την Pagani Huayra μέχρι την Ferrari LaFerrari.

Η σύγκριση μεταξύ του Forza Motorsport 6 και του Gran Turismo 7, όταν παρουσιαστεί, θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα. Προς το παρόν θα αρκεστούμε στο video που, ομολογουμένως, εντυπωσιάζει με τον ρεαλισμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube