Νέο Renault Mégane GT vs Porsche 911 Turbo [video]

Νέο Renault Mégane GT vs Porsche 911 Turbo [video]

Το τμήμα επικοινωνίας της Renault δεν φείδεται μέσων στη Γερμανία για να προωθήσει την πώληση του Mégane 4 στην έκδοση GT.

Η τελευταία ρεκλάμα που έκανε την εμφάνισή της στην τηλεόραση δείχνει το γαλλικό GT να κυριαρχεί επί πολλών σπορ ανταγωνιστών, μεταξύ των οποίων και μια Porsche 911 Turbo!

Το διαφημιστικό κλιπάκι του Renault Mégane GT ποντάρει στην αποτελεσματικότητα και στην τιμή του συστήματος 4Control με τους τέσσερις κατευθυντήριους τροχούς.

Η γερμανική συνταγή του διαφημιστικού στηρίχτηκε στη επίθεση εναντίον των τοπικών μύθων της αυτοκίνησης για να μιλήσουν γι’ αυτό. Έτσι το σποτ προτάσσει τις πέντε πόρτες, το μοτέρ τούρμπο και τους τέσσερις κατευθυντήριους τροχούς σε μια τιμή που δεν επιδέχεται ανταγωνισμό. Τα Opel Astra OPC, VW Golf GTI, Ford Focus ST, ακόμα κι αυτή η Porsche 911 Turbo fl (επίσης τετραδιεύθυντη) μπαίνουν στο κάδρο του σποτ μαζί με το Mégane GT.

Τώρα αν μας ρωτάτε αν αυτή η επικοινωνιακή προσέγγιση θα σαγηνέψει το γερμανικό κοινό, η απάντηση προφανώς και είναι «δεν ξέρουμε». Εκείνο όμως που μπορούμε να της αποδώσουμε είναι, αν μη τι άλλο, τόλμη.

Προς φρεσκάρισμα της μνήμης μας να επαναλάβουμε ότι το Mégane GT χρησιμοποιεί ένα 1.600άρι μοτέρ τούρμπο με 205 άλογα και 28,5 χιλογραμμόμετρα που περνούν στο δρόμο με ένα σασμάν διπλού συμπλέκτη με επτά ταχύτητες. Νούμερα και συνδυασμός που επιτρέπουν στο Megane GT να χρειάζεται 7,1” για το σπριντ των 0-100 km/h (launch control), πάντα κατά το εργοστάσιο.

Η τιμή του Renault Mégane GT ξεκινά στη Γαλλία από τις €31.900 και στη Γερμανία όπου απευθύνεται το σποτ €25.990!

[Πηγή caradisiac)

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube