Το νέο panoramic i-Cockpit της Peugeot

Το νέο panoramic i-Cockpit της Peugeot

H Peugeot παρουσίασε το εντυπωσιακό panoramic i-Cockpit, την εξέλιξη του i-Cockpit με κυρτή οθόνη διαγωνίου 21" που θα κάνει ντεμπούτο στο νέο 3008.

Ήταν 2012 όταν το Peugeot i-Cockpit λανσαρίστηκε μαζί με την ολοκαίνουργια τότε γενιά του 208. Mετά από σχεδόν 10 εκατομμύρια πωλήσεις και κάτι περισσότερο από μια δεκαετία ο Γάλλος κατασκευαστής αποκάλυψε την εξέλιξη του.

Ονομάζεται panoramic i-Cockpit και θα κάνει ντεμπούτο στο νέο Peugeot 3008 που θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο.

To highlight του είναι αναμφίβολα η εντυπωσιακή κυρτή οθόνη με διαγώνιο 21" για το infotainmnet και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, που είναι τοποθετημένη ψηλά στο ταμπλό. 

Peugeot panoramic i-Cockpit

Kάτω από αυτή βρίσκεται μια δεύτερη οθόνη αφής για τα i-Toggles τα οποία μπορεί να εξατομικεύσει ο οδηγός δίνοντάς του πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, ο επιλογέας του κιβωτίου έχει μετακινηθεί από την κεντρική κονσόλα και είναι τοποθετημένος πλέον δίπλα από το τιμόνι. Το τελευταίο, έχει ανασχεδιαστεί και διαθέτει κουμπιά αφής.

Peugeot panoramic i-Cockpit

Την ίδια στιγμή, το ταμπλό και τα πάνελ στις πόρτες διακοσμούνται από φωτισμό ambient, διαθέσιμο σε οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις. 

Φυσικά, μετά από το 3008 το panoramic i-Cockpit θα υιοθετηθεί και από τα υπόλοιπα μοντέλα στην γκάμα της Peugeot.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube