Νέο Hyundai Staria Lounge Camper

Νέο Hyundai Staria Lounge Camper

Το Hyundai Staria Lounge Camper είναι εμπνευσμένο από τα Ford Nugget Westfalia, Mercedes-Benz Marco Polo και Volkswagen California.

Το Hyundai Staria είναι πλέον διαθέσιμο και σε έκδοση Lounge Camper, μια έκδοση για τους λάτρεις του κάμπινγκ. Οι τροποποιήσεις και μετασκευές του ευθυγραμμίζονται σε μεγάλο βαθμό με εκείνες που έχουν γίνει στα Ford Nugget Westfalia, Mercedes-Benz Marco Polo ή του VW California, αλλά και του Nissan Primastar Seaside που δείξαμε πριν από λίγες εβδομάδες.

Από πέρυσι το κορεατικό βαν λανσάρισε διαμορφώσεις από διθέσιο μέχρι 11θέσιο ΟΜΠ, επαγγελματικό βαν, 15άρι σχολικό λεωφορειάκι και τώρα με το Hyundai Staria Lounge Camper έρχεται να καλύψει τους λάτρεις του κάμπινγκ. 

Οι τροποποιήσεις αυτές περιλαμβάνουν την κατασκευή της αναδιπλούμενης οροφής, της αναδιπλούμενης τέντας, του μπλοκ της κουζίνας με το ψυγείο, των καθισμάτων πολλαπλών χρήσεων που μετατρέπονται σε διπλό κρεβάτι και σε όλων των ειδών τα τραπέζια, τους πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους και τις διάφορες ηλεκτρικές πρίζες.

Για τη βελτιστοποίηση της ευκολίας χρήσης όλων αυτών των εφαρμογών κάμπινγκ, το Hyundai Staria Lounge Camper είναι επίσης εξοπλισμένο με μονάδα Smart Control που ελέγχει ψηφιακά όλες αυτές τις λειτουργίες μέσω μιας οθόνης αφής. Το σύστημα ρυθμίζει τη θερμοκρασία, ελέγχει τον μηχανισμό της οροφής και παρακολουθεί την παροχή ρεύματος και την παροχή νερού. 

Hyundai Staria Lounge Camper

Το Hyundai Staria Lounge Camper κινείται από έναν κινητήρα ντίζελ 2,2 λίτρων που αποδίδει μέγιστη ισχύ 175 PS και μέγιστη ροπή 430 Nm.

Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να επιλέξεις –προαιρετικά- τετρακίνηση. 

Hyundai Staria Lounge Camper

Για όλους όσοι θα ήθελαν κάτι παραπάνω σε ισχύ, υπάρχει επίσης μια βενζινοκίνητη έκδοση με V6 3,5 λίτρων με 268 ίππους και 313 Nm. Που όμως δεν προορίζεται για την Ευρώπη.

Ναι, καλά ακούσατε, το Hyundai Staria Lounge Camper μπορεί να παραγγελθεί και στην Ευρώπη. Μην παίρνετε τηλέφωνο όμως στην ελληνική αντιπροσωπεία. Αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να ταξιδέψετε στη Γερμανία για να το αγοράσετε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube