Νέα συλλεκτική έκδοση Audi RS7 Exclusive Edition

Νέα συλλεκτική έκδοση Audi RS7 Exclusive Edition

Η νέα έκδοση του Exclusive Edition, θα παραχθεί σε μόλις 23 κομμάτια και μετατρέπει το Audi RS7 σε κατάμαυρο τέρας.

Το Ingolstadt παρουσίασε τη νέα έκδοση Exclusive Edition του Audi RS7, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 23 κομμάτια και είναι η ιδανική για όσους λατρεύουν το μαύρο.

Εξωτερικά, είναι βαμμένο σε χρώμα Mamba Black και το αμάξωμα διακοσμείται από το πακέτο Carbon Optic που περιλαμβάνει καθρέφτες, πίσω διαχύτη και splitter από ανθρακόνημα. Επιπλέον, τα σήματα που κοσμούν το αυτοκίνητο είναι και αυτά σε μαύρο χρώμα. Το συγκεκριμένο RS7 πατάει στην άσφαλτο με μαύρες ζάντες 22", με το έργο της ακινητοποίησης να αναλαμβάνουν κεραμικά φρένα με μπλε δαγκάνες.

Audi RS7 Exclusive Edition

Όπως θα περίμενε κανείς, σε μαύρους τόνους κινείται και το εσωτερικό το οποίο είναι γεμάτο με μαύρο δέρμα ακόμη και στα πατάκια, με τις διακριτικές μπλε ραφές να σπάνε τη μονοτονία.

Κάτω από το καπό, το 4θυρο κουπέ εξακολουθεί να φιλοξενεί τον twin-turbo V8 4.0 TFSI των 600 PS και 800 Nm ροπής. Το σπριντ για τα 100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,6" και η τελική του ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 305 km/h

Το Audi RS7 Εxclusive Edition θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ, με την τιμή του να ξεκινά από τα 166.495 δολάρια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube