Νέα ανάκληση για τη Maserati Levante

Νέα ανάκληση για τη Maserati Levante

Ένα σύνολο από 3.299 Maserati Levante, το πρόσφατο SUV της εταιρείας, ανακαλείται για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με την ειδοποίηση της ανάκλησης, η έρευνα που η Maserati δρομολόγησε στις 18  Οκτωβρίου 2016 ύστερα καταγγελία στην Κίνα, αφορούσε την ακούσια αλλαγή από το D στο Ν στο αυτόματο κιβώτιο και σε χαμηλές στροφές.

Η ιταλική εταιρεία ύστερα από την έρευνα αποφάσισε ότι αυτή η δεύτερη ανάκληση στην καριέρα του αυτοκινήτου είναι απαραίτητη και σημείωσε ότι αφορά συνολικά όλα τα αυτοκίνητα, καθώς όλα δυνητικά μπορεί να παρουσιάζουν το πρόβλημα αυτό.

Η δυσλειτουργία συμβαίνει όταν η Levante κινείται με ταχύτητα περίπου 3 km/h και στα «σταμάτα ξεκίνα» της κίνησης. Η Maserati λέει ότι το σασμάν μπορεί να περάσει αιφνιδιαστικά στη «Νεκρά» και πιθανότατα να σβήσει το μοτέρ, αυξάνοντας την πιθανότητα μιας σύγκρουσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Maserati Levante

Τα αυτοκίνητα που επηρεάζονται από αυτή τη δυσλειτουργία είναι κατασκευής μεταξύ 1ης Ιουλίου 2016 και 13 Δεκεμβρίου 2016. Για την αποκατάσταση, ο Ιταλός κατασκευαστής θα επανεξετάσει το λογισμικό της ECU και η επισκευή θα γίνει φυσικά αχρεωστήτως. Οι ιδιοκτήτες θα ειδοποιηθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

[Πηγή Maserati] 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube