Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε μια Bugatti Centodieci

Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε μια Bugatti Centodieci

Ένας από τους δέκα ιδιοκτήτες πουλά το build slot αρκετά ακριβότερα από ότι το αγόρασε.

Όταν η Bugatti παρουσίασε την Centodieci το 2019, και οι 10 μονάδες του υπεραυτοκινήτου είχαν ήδη πουληθεί παρόλο που οι πρώτες παραδόσεις δεν θα γίνονταν μέχρι το 2021. Σήμερα, ένας από τους δέκα ιδιοκτήτες αποφάσισε να πουλήσει το δικό του slot κάνοντας την Centodieci διαθέσιμη για έναν ακόμη τυχερό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Bugatti Centodieci [video]

Η αγγελία της Luxury Car Consulting από τη Γαλλία δεν αναφέρει τιμή, όμως στην αντίστοιχη διαφήμιση της σελίδας James Edition βρήκαμε το ενδεικτικό ποσό των €10.500.000. Αν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε μιλάμε για ικανοποιητικό ποσοστό κέρδους και μια τιμή που προσεγγίζει τη μοναδική La Voiture Noire των €11 εκατομμυρίων. Να θυμίσουμε πως η τιμή της Centodieci ήταν €8 εκατομμύρια προ φόρων πίσω στο 2019.

Να θυμίσουμε πως το υπεραυτοκίνητο βασίζεται στην Bugatti Chiron έχει όμως εντελώς ανασχεδιασμένο αμάξωμα εμπνευσμένο από την EB110 (1992). Επεμβάσεις έχουν γίνει επίσης στον quad-turbo W16 κινητήρα 8,0 λίτρων που αποδίδει 1.600 PS αλλά και στο στήσιμο για πιο επιθετική οδική συμπεριφορά. Η επιτάχυνση 0-100 km/h απαιτεί 2,4” και η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 380 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Bugatti: Επισκέφθηκε το Nürburgring με στόλο αξίας €19,5 εκατομμυρίων

Η Centodieci βρίσκεται σήμερα σε τελικά στάδια δοκιμών προτού ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις στους ιδιοκτήτες μέσα στο 2021. Όποιος αγοράσει το διαθέσιμο slot πάντως θα έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει το υπεραυτοκίνητο σύμφωνα με το δικό του γούστο καθώς η παραγωγή του δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube