Μπέρδεψαν τα i8 τους, οι παίκτες της Λέστερ

Μπέρδεψαν τα i8 τους, οι παίκτες της Λέστερ

Τι πρόβλημα υπάρχει όταν ο πρόεδρος της ομάδας κάνει σε όλους τους παίκτες το ίδιο δώρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Η ομάδα της Λέστερ πέτυχε την περασμένη σεζόν έναν ποδοσφαιρικό άθλο, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Premier League κόντρα σε ομάδες μεγαθήρια με πολλαπλάσιο μπάτζετ.

Ο πρόεδρος της ομάδας Vichai Srivaddhanaprabha θέλησε να κάνει ένα δώρο σε κάθε παίκτη, αλλά δεν ήθελε να «ρίξει» κανέναν. Έτσι πήρε το ίδιο σε όλους: από ένα BMW i8. Ωραίο και ακριβό δώρο. Θα περίμενε κανείς από ποδοσφαιριστές βέβαια να δώσουν το i8 στις συντρόφους τους και να επιλέξουν για τους ίδιους κάτι πιο… ζόρικο. Άλλωστε, με το πριμ των $8,6 εκατομμυρίων που μοιράστηκαν, θα μπορούσαν εύκολα να αγοράσουν οποιοδήποτε σούπερκαρ.

Όμως οι περισσότεροι από αυτούς, συνεχίζουν να κυκλοφορούν με το BMW i8. Ίσως και από ευγένεια. Το θέμα είναι όμως ότι ο πρόεδρος είχε αγοράσει όλα τα αυτοκίνητα στο ίδιο μπλε χρώμα, το χαρακτηριστικό της ομάδας. Σκεφτείτε λοιπόν 18 ολόιδια i8 έξω από το προπονητικό κέντρο  της ομάδας. Άντε να βρεις το δικό σου…

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε το BMW i8 στην πίστα και στον δρόμο [video]

Αντί λοιπόν να ψάχνονται με λεπτομέρειες, όπως η πινακίδα κυκλοφορίας, αποφάσισαν να κάνουν κάτι πιο δραστικό. Να στείλουν τα αυτοκίνητα για… περιτύλιγμα. Η τεχνική του wrapping, το ντύσιμο δηλαδή του αυτοκινήτου με αυτοκόλλητη μεμβράνη, είναι μια συνηθισμένη πρακτική εξατομίκευσης, με χαμηλό κόστος και κυρίως χωρίς να αλλοιώνεται το εργοστασιακό χρώμα. Ο πρώτος που προχώρησε στην μετατροπή είναι το εξτρέμ Jeffrey Schlupp, που βλέπουμε στην φωτογραφία. Επέλεξε το ματ μαύρο χρώμα.

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν αρέσει και στους άλλους το χρώμα, και κάνουν την ίδια επιλογή μεμβράνης. Πάντως τώρα που το BMW i8 Spyder είναι σχεδόν έτοιμο, ίσως πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο καμιάς ανταλλαγής.



Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube