Μπάλα κατεδάφισης vs αυτοκίνητα! Σε αργή κίνηση! [video]

Μπάλα κατεδάφισης vs αυτοκίνητα! Σε αργή κίνηση! [video]

H καταστροφή αυτοκινήτων δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε «το καλύτερό μας», αλλά για κάποιο λόγο σε αυτό το video προκαλεί μια περίεργη ικανοποίηση να το βλέπεις.

Το να βλέπεις αυτοκίνητα να καταστρέφονται συνήθως δεν είναι διασκεδαστικό θέαμα, αλλά οπωσδήποτε το να πέφτει πάνω τους με ορμή μια μπάλα κατεδάφισης τεσσάρων τόνων είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό.

Οι Slow Mo Guys στο YouTube φαίνεται να σκέφτηκαν το ίδιο και αποφάσισαν πως δεν θα ήταν κακή ιδέα να τσακίσουν μερικά αυτοκίνητα με μια τέτοια μπάλα, γυρίζοντάς το σε φιλμάκι και σε εξαιρετικά αργή κίνηση για να το ευχαριστηθούμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η αργή κίνηση κόβει την ανάσα [video]

Το πρώτο θύμα ήταν ένα κλασικό αμερικανικό αυτοκίνητο 20ετίας και το δεύτερο θύμα της μπάλας ήταν ένα Honda Element. Αμφότερα την άρπαξαν από το πλάι και μπορούμε να το δούμε από αρκετές γωνίες για να αντιληφθούμε ακριβώς τη ζημιά που τους επέφερε ο 4τονος «μποναμάς» Φυσικά, δεν αποτελεί καμία έκπληξη ότι το χτύπημα ήταν συντριπτικό και η παραμόρφωσή τους καταστροφική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ψητός αερόσακος στο φούρνο μικροκυμάτων… [video]

Για το τρίτο, μια BMW 3 Series Cabrio Ε46, η δοκιμασία δεν επεφύλαξε καλύτερη τύχη. Η μπάλα αφέθηκε να πέσει από ψηλά, πάνω στο παρμπρίζ και στο μοτέρ του αυτοκινήτου, ισοπεδώνοντας ό,τι υπήρχε ανάμεσα στα εμπρός φτερά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πώς να ψήσεις μια γαλοπούλα με αγροτικό-τζετ! [video]

Το αυτοκινούμενο που έκλεισε την παράσταση, ήταν απλώς το χιουμοριστικό επιμύθιο σκετσάκι και η διασκεδαστική πινελιά των Slow Mo Guys.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube