Ψητός αερόσακος στο φούρνο μικροκυμάτων… [video]

Ψητός αερόσακος στο φούρνο μικροκυμάτων… [video]

κάνει την πόρτα του πραγματικό πύραυλο με φονική δύναμη.

Παρά την ατελείωτη λίστα με συναρπαστικά και καταστροφικά πειράματα που μπορείτε να δοκιμάσετε, τα μικροκύματα ενδείκνυνται μόνο για να ζεσταίνεις φαγητό.

Βέβαια, για οτιδήποτε άλλο,  εν προκειμένω ένα αερόσακο, εάν δε διαθέτεις τους απαραίτητους καταγραφείς υψηλής ταχύτητας, μια high-speed κάμερα δηλαδή, δεν μπορείς να απαθανατίσεις την πόρτα του φούρνου να μετατρέπεται σε… πύραυλο.

Ευτυχώς, οι Slo-Mo Guys έκαναν και κινηματογράφησαν τι συμβαίνει όταν φουρνίσετε ένα αερόσακο, με τη βοήθεια μιας κάμερας υψηλής ταχύτητας Phantom Flex 4K που είναι ικανή για 2.500 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τα τόσο απίστευτα και καταστροφικά αποτελέσματα σαφώς και δεν αποτελούν έκπληξη. Ο φούρνος μικροκυμάτων τινάζεται ψηλά και παραμορφώνεται από την έκρηξη, ενώ η πόρτα του εκσφενδονίζεται στην άλλη πλευρά της αυλής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πώς να ψήσεις μια γαλοπούλα με αγροτικό-τζετ! [video]

Εδώ να σας προειδοποιήσουμε ότι μπορούμε να σας αραδιάσουμε τουλάχιστον 1.000 καλούς λόγους για να μην το δοκιμάσετε στο σπίτι. Αν και νομίζουμε ότι τέτοιες προειδοποιήσεις είναι μόνο για Αμερικανούς. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube