Μπαϊλντισμένος από την καραντίνα, κάρφωσε την Aston Martin!

Μπαϊλντισμένος από την καραντίνα, κάρφωσε την Aston Martin!

Aston Martin DB6 σφηνώθηκε σε πολιτιστικό κέντρο κοντά στο Grigny στη Γαλλία, προσπαθώντας να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο. Θλιβερό τέλος για ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε σε λιγότερα από 2.000 κομμάτια.

Aston Martin DB6

Μια Aston Martin DB6, ένα εξαιρετικό κλασικό αυτοκίνητο, σήμερα κοστίζει από 180 έως 420χιλιάρικα ανάλογα με την κατάστασή της. Αν μιλάμε δε για μια Μκ. Ι Vantage βάλτε ακόμη 100 χιλιάρικα, ενώ αν πάμε σε μια Volante δεν καθαρίζετε κάτω από εκατομμύριο για ένα αυτοκίνητο σε πολύ καλή κατάσταση. 

Η παραγωγή της (Mk. I και ΙΙ) από το 1965 έως το 1971 έπιασε τα 1.788 κομμάτια. Σήμερα δεν γνωρίζουμε πόσες από αυτές επιζούν και πόσες είναι σε κατάσταση κυκλοφορίας. Όμως πλέον πρέπει να μετράμε μία λιγότερη -τουλάχιστον μέχρι να επισκευαστεί. 

H Police Nationale 91 δημοσίευσε μια αστεία εικόνα στον επίσημο λογαριασμό της με το σχόλιο: «Το απόγευμα, οδηγός που αρνήθηκε να συμμορφωθεί, τερμάτισε την πορεία του στην πρόσοψη του πολιτιστικού κέντρου Sydney Bechet, στο Grigny. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Ο οδηγός τέθηκε στη διάθεση των ανακριτικών αρχών».

Ο οδηγός, σύμφωνα με τους συναδέλφους μας από την «Le Parisien»: Δεν είχε άδεια οδήγησης, που τουλάχιστον να επέδειξε στην Αστυνομία, και δεν είναι ιδιοκτήτης του οχήματος.

Οι πληροφορίες ότι η Aston είχε ταξιδέψει στην Essonne, νοτίως του Παρισιού, από το Baden-Baden ελέγχονται ως αναληθείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Aston Μartin DB6 1965-1971

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube