Μουντιάλ 2022: Απίστευτο δώρο στους παίκτες της Σαουδικής Αραβίας για τη νίκη επί της Αργεντινής

Μουντιάλ 2022: Απίστευτο δώρο στους παίκτες της Σαουδικής Αραβίας για τη νίκη επί της Αργεντινής

Ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας χαρίζει στον κάθε παίκτη από μία Rolls Royce Phantom!

Βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζει ο Βασιλιάς στης Σαουδικής Αραβίας Salman για να ανταμείψει τους παίκτες της εθνικής ομάδας της χώρας, που έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και κέρδισαν στο Μουντιάλ του Κατάρ την ομάδα της Αργεντινής με 2-1.

Αφού προηγουμένως, κήρυξε επίσημη αργία στη χώρα την επομένη της νίκης για να μπορέσουν οι κάτοικοι να πανηγυρίσουν τη μεγάλη ομολογουμένως νίκη, τώρα αποφασίζει να κάνει ένα ακριβό δώρο στους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας. 

Rolls Royce Phantom

Ο κάθε παίκτης της ομάδας λοιπόν θα πάρει μια Rolls Royce Phantom, που είναι η ναυαρχίδα της μάρκας. Η Phantom στην τελευταία της έκδοση κινείται από έναν twin-turbo V12 κινητήρα των 6,75 lt, ο οποίος αποδίδει 571 PS και 900 Νm ροπής. 

Προφανώς και στη Σαουδική Αραβία δεν έχουν πρόβλημα με την κατανάλωση καυσίμου, ούτε βέβαια ο Βασιλιάς πρόβλημα... μετρητών.

Αν για μια νίκη -έστω και επί της Αργεντινής- οι παίκτες πήραν τέτοιο δώρο, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα πάρουν αν κατακτήσουν το Μουντιάλ!... Βέβαια αυτό μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ καθώς μια τέτοια επιτυχία φαντάζει εξωπραγματική. Από την άλλη βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube