Monopoly: Σπέσιαλ έκδοση «Nürburgring» για τα Χριστούγεννα

Monopoly: Σπέσιαλ έκδοση «Nürburgring» για τα Χριστούγεννα

Να μια πρωτότυπη ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο και για κάθε φαν του αυτοκινήτου που γνωρίζει την περίφημη Πράσινη Κόλαση από κοντά ή μακριά. Από τη Hasbro, μόνο στα γερμανικά και για €45.

Αν έχεις κοντινό σου κάποιον φαν του αυτοκινήτου που δεν σκέφτεται τίποτε άλλο παρά πότε θα φορέσει λάστιχα για να βρεθεί στο Nürburgring, τότε αυτή η Monopoly είναι μια περίφημη ιδέα για ένα πολύ πρωτότυπο δώρο. Μια σπέσιαλ έκδοση της διάσημης Monopoly που γυρίζει γύρω και επικεντρώνεται στο Nürburgring.

Σε τούτη εδώ τη Monopoly δεν αγοράζεις ούτε αθηναϊκούς δρόμους ούτε ηλεκτρικές εταιρείες ούτε σταθμούς τρένων… Αλλά ζώνες του Nürburgring, όπως τη διάσημη «Karussell», αυτή την ανυψωμένη και ασταθή στροφή που αποτελεί σημαντικό μέρος της φήμης της Πράσινης Κόλασης –πρόσφατα υπέστη εκτεταμένη αναβάθμιση ύστερα από σημαντικές εργασίες.

Monopoly

Φυσικά και τα άλλα κομμάτια του επιτραπέζιου παιχνιδιού περιστρέφονται γύρω από τον κόσμο του αυτοκινήτου -κάρτες, πιόνια κ.λπ. Ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τη Monopoly που όμως κρύβει και μια απογοήτευση: Είναι διαθέσιμη μόνο στα γερμανικά. Τουλάχιστον θα είσαι εντελώς μέσα στο κλίμα. Η τιμή της είναι €44,95 και μπορείς να τη βρεις στο επίσημο site.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube