Mitsubishi L200 έπεσε πάνω σε αεροπλάνο [video]

Mitsubishi L200 έπεσε πάνω σε αεροπλάνο [video]

Τα αυτοκίνητα και τα αεροπλάνα συνήθως συνυπάρχουν ειρηνικά στα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο. Ενίοτε όμως εγκυμονούν κίνδυνοι, όπως διαπίστωσε και ο οδηγός ενός Mitsubishi L200.

Mitsubishi L200 Crash

Ένα ομολογουμένως ασυνήθιστο συμβάν διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο του Σίδνεϋ στην Αυστραλία σήμερα το πρωί, όταν ένα Mitsubishi L200 συγκρούστηκε με ένα Airbus A320. Ή για να ακριβολογούμε, με τον κινητήρα του!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός του δημοφιλούς pick up της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας (γνωστό ως Triton στην αγορά της Αυστραλίας), που άνηκε στον στόλο του αεροδρομίου έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στον δεξιά κινητήρα του αεροσκάφους, το οποίο βρισκόταν στη διαδικασία της ρυμούλκησης.  

Ευτυχώς, ο οδηγός του Mitsubishi L200 απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με ορισμένους μικροτραυματισμούς, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία

Mitsubishi L200 Crash

Όπως μαρτυρούν οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η σύγκρουση ήταν σχετικά σφοδρή και ως εκ τούτου ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο οδηγός στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, φέροντας μόνο κάποιους μικροτραυματισμούς.

To παράξενο αυτό περιστατικό πάντως προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο αεροδρόμιο του Σίδνεϋ, καθώς υπήρξαν αρκετές ακυρώσεις πτήσεων, δεδομένου ότι το αεροπλάνο της Jetstar είχε συνολικά έξι προγραμματισμένα δρομολόγια. Προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες, η εταιρεία φρόντισε να ναυλώσει αυθημερόν κι άλλες πτήσεις.

Μάλιστα για το γεγονός τοποθετήθηκε επίσημα και η διοίκηση του αεροδρομίου, λέγοντας πως το αεροσκάφος ελέγχεται προληπτικά για να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Σύμφωνα πάντως με πηγές του 9News Australia, το εκτιμώμενο κόστος των επισκευών στο αεροπλάνο υπερβαίνει τα 500.000 δολάρια Αυστραλίας.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube