Μια ξύλινη Bugatti Veyron κοστίζει μόνο €2.600 [video]

Μια ξύλινη Bugatti Veyron κοστίζει μόνο €2.600 [video]

Το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε μια πραγματική Bugatti Veyron, οπότε γιατί να μη βολευτείτε με μία ξύλινη;

Πολλοί θέλουν μια Bugatti Veyron αλλά λίγοι μπορούν να την αποκτήσουν. Για τους υπόλοιπους μια βιοτεχνία από την Ινδονησία έφτιαξε ένα ξύλινο ομοίωμα σε πραγματικό μέγεθος.

Η προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια αυτής της ξύλινης Veyron είναι εντυπωσιακή. Εκτός από το άψογο αμάξωμα οι κατασκευαστές της φρόντισαν ακόμα και το να είναι λειτουργικό το τιμόνι, τα πετάλια και ο επιλογέας ταχυτήτων. Ο τελευταίος βέβαια δεν θα έπρεπε να μετακινείται τόσο ελεύθερα στον εγκάρσιο άξονα, αφού η πραγματική Veyron έχει αυτόματο κιβώτιο DSG, αλλά εύκολα συγχωρείς μια τέτοια ανακρίβεια σε ένα τέτοιο κατασκεύασμα.

Φτιάχτηκε στο Boyolali της Ινδονησίας από μια βιοτεχνία που ειδικεύεται στην κατασκευή τέτοιων ξύλινων, 1:1 μοντέλων και ανήκει στον Eko Lukistyanto. Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο η κατασκευή αυτής της Veyron κόστισε 40 εκατ. ρουπίες, δηλαδή περίπου €2.600. Έχει μάλιστα ήδη βρει αγοραστή, και σύντομα θα πακεταριστεί και θα σταλεί στη Γερμανία.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube