Μια σαμπάνια με την… υπογραφή της Bugatti

Μια σαμπάνια με την… υπογραφή της Bugatti

Συνεργασία με την Champagne Carbon για την εμφιάλωση μιας ειδικής συλλεκτικής ποικιλίας.

Mια εκ πρώτης όψεως περίεργη συνεργασία, επισημοποιήθηκε και πρόκειται γι΄αυτήν της Bugatti με την Champagne Carbon, την εταιρεία που παρέχει τις σαμπάνιες που βλέπουμε στο βάθρο της F1.

H νέα σαμπάνια που θα ονομάζεται Champagne Carbon ƎB.01, θα εμφιαλώνεται σε ένα ειδικό μπουκάλι το οποίο θα είναι καλυμμένο με πραγματικές ίνες άνθρακα, αν και το ίδιο το μπουκάλι θα εξακολουθήσει να είναι από γυαλί και να έχει το χαρακτηριστικό σχήμα που εκ του νόμου πρέπει να έχουν όλα τα μπουκάλια που περιέχουν το προστατευόμενης ονομασίας και προέλευσης προϊόν.

bug

Η συγκεκριμένη σαμπάνια δημιουργήθηκε από εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιών που αποτελούνται από 90% chardonnay και 10%  pinot noir, τα οποία καλλιεργούνται σε αμπελώνες που  βρίσκονται Grand Est της Γαλλίας , στην ίδια περιοχή όπου έχει και τις εγκαταστάσεις της η Bugatti. Μάλιστα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της συνεργασία, η παλαίωση έρχεται από το 2002, χρονιά εξαιρετική για τις συγκεκριμένες ποικιλίες και αυτό διότι όπως δήλωσε ο Alexandre Mea, Διευθύνων Σύμβουλος της Champagne Carbon, ούτε εμείς ούτε η Buggati κάνουμε συμβιβασμούς σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα των προϊόντων μας.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται με νόημα ότι παρά τη συνεργασία των δύο εταιρειών το να πίνεις και να οδηγείς είναι δύο πράγματα που δεν συνάδουν, ενώ δεν αναφέρεται πουθενά το κόστος του κάθε μπουκαλιού. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube