Μια Red Bull της Formula 1 ξανά στους αμερικάνικους δρόμους! [video]

Μια Red Bull της Formula 1 ξανά στους αμερικάνικους δρόμους! [video]

Αυτή τη φορά ο Max Verstappen γκαζώνει με ένα μονοθέσιο RB7 σε χωματόδρομους των Βραχωδών Ορέων, αλλά και στην παραλία και το κέντρο του Miami.

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, η Red Bull ανέβασε ένα κλιπ με τον Daniel Ricciardo να οδηγεί μια Red Bull RB7 σε ένα road trip από το San Francisco στο Las Vegas και στην εμβληματική Monument Valley της Utah.
 
Ο Ricciardo όμως μεταγράφηκε στη Renault, οπότε για το δεύτερο μέρος του ταξιδιού η Red Bull επιστράτευσε τον άλλο της οδηγό, τον Max Verstappen.

Το video ξεκινά με τον Ολλανδό να οδηγεί το μονοθέσιο του 2011 σε στροφιλίκι του Μεγάλου Ρήγματος, στο Colorado. Και στη συνέχεια να αφήνει την άσφαλτο και να παίρνει ένα… χωματόδρομο όλο στροφές και τούνελ μέσα στα Βραχώδη Όρη.

Ύστερα το πλάνο αλλάζει και δείχνει τον Verstappen στη φημισμένη αμμουδιά του Miami, στη Florida, όπου ζητάει μάλιστα από τους μηχανικούς του να του αλλάξουν –σε στιλ pit-stop– τα λάστιχα με χαραγμένα βροχής ώστε να έχει την πρόσφυση για να κάνει πάντες και «ντόνατς» πάνω στην άμμο – πάντα με μουσική υπόκρουση το ουρλιαχτό του πολύστροφου Renault 2.4 V8 με τα 750 άλογα.

Ο Ολλανδός τελικά αφήνει την παραλία για να πάρει τους κεντρικούς δρόμους του Miami, με αναμμένα τα (πρόσθετα για την περίπτωση) φώτα, αφού έχει στο μεταξύ σουρουπώσει. Και κάπου εκεί έρχεται να σταματήσει δίπλα του ο… Ricciardo, αφού δεν έχει έρθει ακόμα το 2019 και εξακολουθεί να έχει υποχρεώσεις στη Red Bull.

Οι δύο οδηγοί αστειεύονται μεταξύ τους λέγοντας πώς θα ήταν ένας αγώνας F1 στο Miami, πριν ξεκινήσουν υποτίθεται να κοντράρουν στους δρόμους. Όλοι ξέρουμε ότι υπήρχαν σχέδια για ένα Grand Prix F1 στους δρόμους της πόλης, ίσως και το 2019. Τελικά αναβλήθηκε για το 2020, και βλέπουμε.

Όμως στο μεταξύ θα γίνει ένα τετραήμερο φεστιβάλ για τους φαν του αυτοκινήτου μέσα στο Miami, με διάφορα μονοθέσια F1 να κάνουν επίδειξη στους δρόμους ώστε να μπουν οι κάτοικοι στο κλίμα – όπως είχε γίνει πέρσι στο Λονδίνο, όπου είχαν μαζευτεί πάνω από 100.000 θεατές.

[Πηγή: Aston Martin Red Bull Racing / YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube