Μια ολοκαίνουρια Toyota GR Supra τράκαρε κατά τη διάρκεια test drive

Μια ολοκαίνουρια Toyota GR Supra τράκαρε κατά τη διάρκεια test drive

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η Toyota GR Supra να καταλήξει πάνω σε ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου.

Το test drive μια ολοκαίνουριας Toyota GR Supra στο Long Island της Νέας Υόρκης από ενδιαφερόμενο πελάτη, παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία χθες το πρωί όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με ένα δέντρο.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο οδηγός της Supra και ο πωλητής που καθόταν στη θέση του συνοδηγού κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τα συντρίμμια. Παρόλα αυτά χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής με ειδικό πριόνι για να απεγκλωβιστεί ο συνοδηγός, καθώς από τη μεριά του απορροφήθηκαν οι μεγαλύτερες δυνάμεις κατά τη σύγκρουση με το δέντρο.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες το εμπρός τμήμα της GR Supra καταστράφηκε ολοσχερώς, με το καπό και το δεξί φτερό να έχουν γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών πάνω στον κορμό του δέντρου. Το όχημα test drive προφανώς δεν επισκευάζεται και θα καταλήξει σε κάποια μάντρα για τα λιγοστά ανταλλακτικά που δεν έχουν υποστεί σοβαρή βλάβη όπως το μεγαλύτερο τμήμα της ουράς.

Όπως αναφέρουν αρκετοί σχολιαστές στο Facebook, τα test drive των Toyota GR Supra είναι ιδιαίτερα σπάνια στις ΗΠΑ, καθώς οι αντιπροσωπείες προτιμούν να μη ρισκάρουν το πισωκίνητο ιαπωνικό σπορτσκαρ των 387 PS στα χέρια ενός άπειρου και ενθουσιασμένου με την εμπειρία οδηγού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube