Μία νταλίκα, δύο αμέριμνοι, ένας πεσμένος κορμός και ατελείωτος τρόμος [video]

Μία νταλίκα, δύο αμέριμνοι, ένας πεσμένος κορμός και ατελείωτος τρόμος [video]

Ο οδηγός ενός φορτηγού και η οδηγός ενός IX δεν ήταν απλώς τυχεροί, αλλά είχαν άγιο που γλύτωσαν από τη διπλωμένη νταλίκα του video.

To περιστατικό συνέβη στην κομητεία της νότιο-δυτικής Victoria, όπου βλέπουμε στο video, μέσω κάμερας στο ταμπλό αντιδιερχόμενου φορτηγού μια γυναίκα με παρκαρισμένο το Jetta της στην άκρη του δρόμου να κοιτάζει προς ένα πεσμένο δένδρο πίσω της. Ο οδηγός του φορτηγού σταματά για να ρωτήσει τι συμβαίνει.

Κατά τη διάρκεια της στιχομυθίας τους, εξελίσσεται μια τρομακτική σκηνή, όπου μια διπλωμένη νταλίκα (τράκτορας με ρυμούλκα) ξεπροβάλλει από τη στροφή με τα λάστιχά της να ουρλιάζουν και με κατειλημμένο όλο το πλάτος του στενού δρόμου… Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε στο video

Εμείς να σας προκαταλάβουμε και να σας πληροφορήσουμε ότι ως εκ θαύματος κανένας δεν τραυματίστηκε, μολονότι όπως δήλωσε στις Ειδήσεις των Εννέα η κα Oliver, η οδηγός του VW Jetta, φοβήθηκε ότι θα σκοτωνόταν.

«Θα σκοτωθώ. Αυτή η σκέψη πέρασε από το μυαλό μου», είπε. «Ειλικρινά δεν γνωρίζω πόσο κοντά μου πέρασε. Απλώς έτρεχα. Με τη σκέψη ότι θα σκοτωνόμουν, έτρεξα προς τους θάμνους και άκουσα το μεγάλο “μπαμ”».

Επίσης έδειξε τη συμπάθειά της για τον οδηγό της νταλίκας, λέγοντας ότι «είναι εκπληκτικό, διότι κατόρθωσε να την ελέγξει αποφεύγοντας το άλλο φορτηγό, παρόλο που ήρθε κατά πάνω μου. Αλλά σκέφτηκε ότι κάποιον θα σκοτώσει. Δεν έκανε τίποτα λάθος, ο κορμός ήταν πεσμένος σε όλο το πλάτος του δρόμου και δεν μπορούσε να το αποφύγει».

Σύμφωνα με τη Herald Sun, ο Mark Tanis, ο οδηγός του φορτηγού με την κάμερα, επίσης νόμισε προς στιγμή ότι θα σκοτωνόταν, όταν είδε την ανεξέλεγκτη νταλίκα να έρχεται κατά πάνω του.

«Πού να πήγαινα και τι να έκανα; Παρκάρισα στην άλλη άκρη του δρόμου για να βεβαιωθώ ότι είναι καλά και την επόμενη στιγμή συνέβησαν όλα. Η νταλίκα ερχόταν από τη στροφή και δεν ήξερα τι να κάνω», είπε ο Tanis. «Υπέθεσα ότι έπρεπε να πήδηξε στους θάμνους, διότι όταν στη συνέχεια κοίταξα έξω από το παράθυρο, ερχόταν τρέχοντας πίσω από την νταλίκα του. Οπότε ναι, πρέπει να βούτηξε την τελευταία στιγμή. Εάν είχα σταματήσει λίγο πιο εμπρός, πιθανότατα δεν θα ήμουν εδώ τώρα ή θα ήμουν σοβαρότατα τραυματισμένος, αλλά ναι, σκέφτομαι ότι στάθηκα πολύ τυχερός».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube