Μια Ferrari από αυτοκίνητο της Μαφίας έγινε περιπολικό [video]

Μια Ferrari από αυτοκίνητο της Μαφίας έγινε περιπολικό [video]

Η ιστορία της 458 Spider που μέσα σε μια νύχτα από την παρανομία πέρασε στη νομιμότητα.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φωτογραφίες από supercars στα χρώματα της Αστυνομίας σε χώρες όπως τα πάμπλουτα Εμιράτα. Είναι θέμα επίδειξης πλούτου κατά κύριο λόγο, αλλά όπως πολλοί αναφέρουν είναι και θέμα πρακτικό μια που εκεί οι κάτοικοι συνηθίζουν να κάνουν κόντρες με τα δικά τους supercars και κάποιος πρέπει να μπορεί να τους συνετίσει.

Πρόσφατα όμως, η Αστυνομία στο Μιλάνο απέκτησε και αυτή ένα ανάλογο περιπολικό, μια Ferrari 458 Spider.

Όχι, δεν έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν στο Μαρανέλο μια τέτοια αγορά. Τουναντίον μπορούν να υπερηφανεύονται πως δεν τους κόστισε ούτε ένα ευρώ.
Η συγκεκριμένη Ferrari κατασχέθηκε από ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Μαφίας και ντύθηκε στα χρώματα της Αστυνομίας, όχι για να περιπολεί στους δρόμους αλλά για να περάσει στον κόσμο το μήνυμα πως οι παρανομίες πληρώνονται.

Η Ferrari, που έχει δεχτεί κάποιες τροποποιήσεις για να φιλοξενεί τη σειρήνα και τους ειδικούς φάρους της Αστυνομίας, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημοπρατηθεί και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση οικογενειών που έχουν πέσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θύματα της Μαφίας.

Το σίγουρο είναι πως αν τη δείτε κάπου στο δρόμο σας, πρώτον μην προσπαθήσετε να της ξεφύγετε και δεύτερον, δεν υπάρχει χώρος για να «φιλοξενήσει» τυχόν συλληφθέντες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube