Μια εκκλησία που μετατράπηκε σε γκαράζ! [video]

Μια εκκλησία που μετατράπηκε σε γκαράζ! [video]

Ονομάζεται "The Holy Grail Garage" και βρίσκεται στο Pittsburgh.

Ο Mike Fanto από το East Pittsburgh της Pennsylvania, είχε μια επιχειρηματική ιδέα που θα χαρακτηρίζαμε τουλάχιστον αντισυμβατική - να μετατρέψει μια πρώην εκκλησία σε γκαράζ!

Η εγκατάσταση ονομάζεται πλέον "The Holy Grail Garage" και προσφέρει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες κάθε λογής αυτοκινήτων να τα φυλάσσουν σε έναν "ιερό" χώρο έναντι συνδρομής.

Το γκαράζ έχει 33 θέσεις για αυτοκίνητα και όπως βλέπετε έχει διατηρήσει την αισθητική της καθολικής εκκλησίας με το ψηλό ξύλινο ταβάνι, τα βιτρώ, τους τρούλους και το κόκκινο χαλί. Φυσικά έχουν αφαιρεθεί τα θρησκευτικά σύμβολα, ενώ στη θέση τους βρίσκουμε σημαίες κατασκευαστών αυτοκινήτων όπως Ferrari, Porsche, Lamborghini, McLaren, BMW, Ford Performance κτλ.

The Holy Grail Garage

Τα μέλη του club έχουν 24ωρη πρόσβαση στο χώρο όπου μπορούν να πλύνουν και να περιποιηθούν το αυτοκίνητό τους. Παράλληλα, υπάρχει και ένας χώρος για αναψυχή με μπιλιάρδο, τηλεοράσεις, τραπέζι για πόκερ, πούρα και αναπαυτικούς καναπέδες.

Δεν γνωρίζουμε πόσο κοστίζει η συνδρομή για το "The Holy Grail Garage" όμως είμαστε σίγουροι πως θα βρεθούν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν. Μέχρι στιγμής πάντως η πρώην εκκλησία έχει αρκετή κίνηση με πολλά ενδιαφέροντα οχήματα σε πρώτο πλάνο: BMW Z8, Porsche 911, Ford Mustang, Ferrari Testarossa, Chevrolet Corvette, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Huracan Spider, BMW M4, Audi RS5, Audi R8, Dodge Challenger κ.α.

[Πηγή: The Holy Grail Garage μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube