Μια χρυσή Bentley για τον Κέβιν Μιραλάς

Μια χρυσή Bentley για τον Κέβιν Μιραλάς

Ειδικοί δεν είμαστε, αλλά σύμφωνα με τον διεθνή και εγχώριο αθλητικό Τύπο, ο Κέβιν Μιραλάς κάνει μια πολύ καλή πρώτη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σκοράρει κάμποσα «χρυσά» γκολ για την ομάδα της Έβερτον.

Για να το γιορτάσει, ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού, είπε να κάνει στον εαυτό του δώρο μια Bentley Continental GT, αξίας περίπου 170.000 λιρών. Δεν την κράτησε όμως στις εργοστασιακές προδιαγραφές. Φρόντισε να αναγράψει τα αρχικά της συζύγου του στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, ενώ με αρκετούς στην Αγγλία να τον χαρακτηρίζουν το «golden boy» της Έβερτον, φαίνεται να πήρε τον χαρακτηρισμό στα σοβαρά και «έντυσε» την πανάκριβη Bentley με αυτοκόλλητο σε ματ χρυσαφί απόχρωση!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star, ο Βέλγος δέχθηκε αρκετά πειράγματα από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια για το νέο φανταχτερό απόκτημά του, με τον ίδιο ωστόσο να μην πτοείται. Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση στελέχους της ομάδας, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα: «Αν τα γκολ του μας οδηγήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ας έρχεται στην προπόνηση και με το Μπάτμομπιλ».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube