Μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για να αποκτήσεις ένα Ford GT

Μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για να αποκτήσεις ένα Ford GT

Ενώ παράλληλα υποστηρίζεις το φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού Petersen Automotive Museum.

Μπορεί τα βιβλία παραγγελιών για το Ford GT να έχουν σχεδόν κλείσει, όμως υπάρχει ακόμα ελπίδα για όποιον θα ήθελε να το αποκτήσει καινούριο, χάρη στη δωρεά της Ford στον οργανισμό Petersen Automotive Museum.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Ford GT

Το Ford GT πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015 και γρήγορα έγινε είναι ένα από τα πιο περιζήτητα υπεραυτοκίνητα των τελευταίων ετών. Ο περιορισμένος αριθμός παραγωγής του (250 μονάδες ανά έτος) εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα με μακριές λίστες αναμονής, ειδικά τεστ για τους υποψήφιους αγοραστές και συμβόλαια που υποχρέωναν τους πελάτες να μην βγάλουν σε δημοπρασία τα αυτοκίνητά τους.

Ford GT

Στις 5 Οκτωβρίου 2019, ο οίκος RM Sotheyby's θα δημοπρατήσει το build slot του Ford GT, με τα έσοδα να προορίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ανάμεσα στις δραστηριότητες του οργανισμού Petersen Automotive Museum περιλαμβάνει την προσφορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε διάφορα επιστημονικά πεδία σε 100.000 φοιτητές αλλά και λεωφορεία σε πάνω από 10.000 μαθητές από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

Ο νικητής της δημοπρασίας θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει μεταξύ των ετών παραγωγής 2020, 2021 και 2022, αλλά και την ελευθερία της επιλογής οποιουδήποτε πακέτου προαιρετικού εξοπλισμού. Μένει να δούμε σε τι ποσό θα φτάσει το συγκεκριμένο build slot που σίγουρα θα ξεπεράσει κατά πολύ την αρχική τιμή του υπεραυτοκινήτου.

Πηγή: Carbuzz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube