Μια άκριτη προσπέραση, κόλαση στο δρόμο [video]

Μια άκριτη προσπέραση, κόλαση στο δρόμο [video]

Το βανάκι προσπάθησε να προσπεράσει όσα περισσότερα αυτοκίνητα μπορούσε, προκαλώντας εκτροπή σε δύο νταλίκες και πιθανόν νεκρούς στο δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλγογκραντ που πρόκειται για τον μετονομασθέν Στάλινγκραντ ύστερα από την αποσταλινοποίηση της χώρας επί Νικίτα Χρουτσώφ.

Σε μια μεγάλη ευθεία ενός δρόμου ταχείας κυκλοφορίας της ευρύτερης περιφέρειας του Βόλγογκραντ, με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, το άσπρο βαν που βλέπετε στο video (αριστερά) επεχείρησε προσπέραση πολλών αυτοκινήτων, μεταξύ αυτών και φορτηγών.

Όταν πια φτάνοντας κοντά στην κορυφή της ελαφράς ανωφέρειας ξεπρόβαλε η πρώτη νταλίκα, το βαν επεχείρησε να επανέλθει στη λωρίδα του. Κάτι που, όπως φαίνεται, ήταν δύσκολο πια διότι είτε ο χώρος μεταξύ των αυτοκινήτων ήταν περιορισμένος είτε βρισκόταν πλευρισμένος σε άλλη νταλίκα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Χτυπάει μια BMW και τη στέλνει κάτω από νταλίκα! [video]

Στην προσπάθειά του, εξέτρεψε δύο νταλίκες, μία από κάθε ρεύμα κυκλοφορίας. Εκείνη που μπορούμε να δούμε καθαρά είναι αυτή που έρχεται προς το μέρος μας και μπαίνει ακυβέρνητη στο αντίθετο ρεύμα και με το επικαθήμενο υπό ανατροπή. Ο οδηγός του VW Touareg, εμπρός από το αυτοκίνητο που κατέγραψε με την κάμερά του το συμβάν, ίσα που πρόλαβε να αλλάξει λωρίδα, γλιτώνοντας «φίλερ» από το ανατρεπόμενο επικαθήμενο. Τελικά, το IX τρακάρισε μετωπικά με την νταλίκα που ακολουθούσε την πρώτη, ευτυχώς με λίγα χιλιόμετρα, μιας και ο οδηγός της είχε προλάβει να μειώσει δραστικά την ταχύτητά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ριπή ανέμου ανατρέπει νταλίκα πάνω σε περιπολικό! [video]

Το αυτοκίνητο που προπορευόταν του Touareg δεν στάθηκε το ίδιο τυχερό, καθώς ο τράκτορας της νταλίκας που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα το έλιωσε πάνω στις μπαριέρες. Στη συνέχεια του video φαίνεται να απεγκλωβίζουν ένα επιβάτη από τη θέση του συνοδηγού, αλλά δεν γνωρίζουμε την τύχη του οδηγού ή των υπολοίπων επιβατών ούτε αν υπήρχαν τέτοιοι. Πάντως η κυρία με το μπλε παντελόνι που κρατάει το κεφάλι της, μας αφήνει να υποθέσουμε πως για κάποιον ή για κάποιους τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube