Χτυπάει μια BMW και τη στέλνει κάτω από νταλίκα! [video]

Χτυπάει μια BMW και τη στέλνει κάτω από νταλίκα! [video]

O ασυνείδητος οδηγός του Infiniti την κοπάνησε αμέσως, κι είναι ευτύχημα που η οδηγός της BMW δεν τραυματίστηκε.

Κάμερα σε αυτοκίνητο περαστικού βιντεοσκόπησε το Infiniti G37 να κάνει σφήνες με μεγάλη ταχύτητα μέσα στην κίνηση του αυτοκινητοδρόμου Freeway 10, στην California.

Τρέχοντας σαν τρελός, ο οδηγός του Infiniti παρά λίγο να χτυπήσει από πίσω την νταλίκα, και πάνω στη σφήνα που έκανε έσπρωξε μια BMW. Η οδηγός της BMW έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο γύρισε και χώθηκε κάτω από την νταλίκα.

Το video γυρίστηκε από κάποιον Jose, που ήταν μπροστά από τα δύο αυτοκίνητα την ώρα που συγκρούστηκαν, και το ανέβασε στο Facebook ο γιος της οδηγού της BMW, Alan Parcero. To έχουν μοιραστεί μέχρι στιγμής πάνω από 70.000 επισκέπτες.

Στο post, o Parcero λέει ότι η μητέρα του δεν τραυματίστηκε κι επαινεί την BMW για τη γερή δομή του αυτοκινήτου της, αλλά σημειώνει και ότι οι αερόσακοι δεν άνοιξαν(!).

Λέει επίσης ότι το Infiniti ήταν κλεμμένο και οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμη ποιος το οδηγούσε.

Μπορεί να έτρεχε για να ξεφύγει, μπορεί να έκανε σφήνες για την πλάκα του, αλλά είναι πιθανό ακόμα και να έκανε κόντρες – ίσως με το πράσινο Nissan Altima, που επίσης φαίνεται να τρέχει στο video, και κάνει να σταματήσει δεξιά, πίσω από τον Jose, αλλά τον προσπερνά και συνεχίζει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube