Μεταφορές επιβατών αλά Τούρκα! [video]

Μεταφορές επιβατών αλά Τούρκα! [video]

Κορίτσι ταξιδεύει στην Τουρκία δεμένο με ιμάντες στο πίσω μέρος ενός βαν!

Ο οδηγός του βαν κρατείται από τις τουρκικές Αρχές αφού έγινε viral ένα video που δείχνει μια νεαρή επιβάτιδα δεμένη στο πίσω μέρος του βαν του.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο οδηγός, που αναφέρεται ως Idris K., συνελήφθη σήμερα Τετάρτη.

Τα –πολύ άτεχνα– πλάνα τραβήχτηκαν στο Yaylakent της επαρχίας Cankiri, κοντά στην Άγκυρα (και όχι κάπου βαθιά στην Ανατολή) και το video είναι από αυτά με τα περισσότερα views στην Τουρκία, σύμφωνα με τη Hürriyet.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τίποτε σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ασυνείδητος οδηγός. Μάλλον θα κατηγορηθεί για εσκεμμένη έκθεση σε κίνδυνο – αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για κορίτσι (με μαντήλα) μας βάζει σε σκέψεις και για το πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στη γείτονα χώρα.

Το επιμελές δέσιμο με τους ιμάντες πάντως δείχνει πιθανότατα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μεταφέρεται επιβάτης με αυτόν τον τρόπο – κλονίζοντας και την εκδοχή ότι μπορεί να πρόκειται για τιμωρία.

Όπως και να έχει το πράγμα, η μεταφορά ανθρώπου με αυτόν τον τρόπο είναι κάτι πέρα από τη φαντασία μας ως Ελλήνων. Ακόμη και για τα σκυλιά μας, χρησιμοποιούμε στη χειρότερη περίπτωση «σκυλιέρα»…

[Πηγή: Hürriyet TV μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube