Mercedes-Benz Unimog του «The Walking Dead» γίνεται Airbnb

Mercedes-Benz Unimog του «The Walking Dead» γίνεται Airbnb

Πόσο ατρόμητος είσαι; Θα διανυκτέρευες ποτέ στο Mercedes-Benz Unimog που έχει παίξει στο «The Walking Dead» και στο «The Hunger Games»;

Όσο και να μην είσαι προληπτικός, κάποια πράγματα σε κάνουν να ανατριχιάσεις και μόνο στη σκέψη. Να, ας πούμε αυτό εδώ το Mercedes-Benz Unimog. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες τρόμου, όπως το «The Walking Dead» και το «The Hunger Games».

Τώρα, μπορείς να το νοικιάσεις μέσω Airbnb προς $102 (€92) τη βραδιά, αρκεί να το λέει η καρδούλα σου.

Λατρεύεις τις ταινίες περιπέτειας και τρόμου; Σου βρήκαμε το κατάλληλο «κατάλυμα»

Δεν είναι μόνο οι διάφορες πινελιές που θα σε τρομάξουν, όπως το αίμα ζόμπι στο παρμπρίζ. Είναι κι ότι πρέπει να δείξεις καλή πίστη και να εμπιστευτείς τους ιδιοκτήτες. Αφού ακόμα και για να προσεγγίσεις το σημείο του κάμπινγκ, που απέχει 2 km από τον πλησιέστερο δρόμο, επαφίεσαι αποκλειστικά στις οδηγίες τους.

Mercedes-Benz Unimog

Βρίσκεται σε μια ιδιοκτησία 425 στρεμμάτων στο Kimberly της Αλαμπάμα αλλά μπορείς να είσαι απόλυτα βέβαιος ότι προσφέρει την απόλυτη σιγουριά ότι δεν θα σε ενοχλήσει κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Προς πώληση το βελτιωμένο Unimog του Arnold Schwarzenegger

Θεωρείται το ιδανικό μέρος για να ξεφύγεις από τη φασαρία του κόσμου, αλλά ίσως κάποιοι από την παρέα να σκιάζονται με το σκοτεινό παρελθόν του Unimog και την απομόνωση. Σιγουρέψου πριν τραβολογήσεις εκεί το ταίρι σου.

Mercedes-Benz Unimog

Τις ώρες που θα είστε εκτός Unimog, υπάρχει ένα μεγάλο κιόσκι με κλειστό μπάνιο κι επάνω όροφο. Ακριβώς από πάνω του βρίσκεται ένας πύργος παρατήρησης από τον οποίο μπορείς να παρατηρήσεις τη γύρω περιοχή και το βράδυ τα αστέρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mercedes-Benz Unimog: Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ υψόμετρου

Το Mercedes-Benz Unimog είναι μοντέλο του 1966 κι οι ιδιοκτήτες λένε ότι χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στις γερμανικές υπηρεσίες επικοινωνίας. Προφανώς μεταφέροντας κολόνες, κεραίες και προσωπικό σε δύσβατα σημεία.

Δυστυχώς, το γερμανικό όχημα διατίθεται μόνο ως σταθερό τροχόσπιτο και δεν επιτρέπεται να το οδηγήσουν οι πελάτες.

Mercedes-Benz Unimog

Εκτός από το Unimog, οι ιδιοκτήτες της καταχώρισης στην πλατφόρμα Airbnb προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν πεζοπορικά μονοπάτια κι ευκαιρίες για ψάρεμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο σιγά μπορεί να πάει ένα Unimog και πόση δύναμη έχει; [video]

Όταν πέφτει η νύχτα, οι διαμένοντες μπορούν να μαζευτούν γύρω από μια φωτιά και να ψήσουν. Όμως, οι ιδιοκτήτες παροτρύνουν με τρόπο να υπάρχει στις αποσκευές κι εντομοαπωθητικό, οπότε καταλαβαίνεις ότι όποιος κάνει το μοιραίο λάθος να το ξεχάσει, θα το πληρώσει ακριβά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube