Μηχανικός ρίχνει Porsche 911 GT3 RS σε κανάλι

Μηχανικός ρίχνει Porsche 911 GT3 RS σε κανάλι

Δυστυχώς για τον αντιπρόσωπο της Porsche στο Amsterdam, ένας μηχανικός έριξε μια 911 GT3 RS βαμμένη στα χρώματα της Gulf Racing στο διπλανό κανάλι.

Ευτυχώς από την άλλη που η ζημιά δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, όπως φαίνεται από φωτογραφία που δημοσίευσε το RS Porsche Magazine.

O ατυχής αντιπρόσωπος είναι η Porsche Centrum Amsterdam, ιδιοκτησίας του Hans van der Valk, ο οποίος δήλωσε στο ολλανδικό περιοδικό Autovisie ότι ο μηχανικός απλώς έκανε ένα λάθος και ότι όποια ζημιά κι αν έγινε αυτή θα αποκατασταθεί τάχιστα.

Να θυμίσουμε ότι η Porsche 911 GT3 RS [βλ. οδήγηση στην πίστα του Spa-Francorchamps-video] είναι μια ακόμη πιο σκληροπυρηνική έκδοση της ήδη ακραίας 911 GT3 [βλ. οδηγούμε-video]. Φορά δεν ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό 4λιτρο κινητήρα flat-six, με 500 άλογα και 46,9 kgm, που συνεργάζεται με 7άρι σασμάν διπλού συμπλέκτη. Η μετάδοση της κίνησης πάει μόνο στους πίσω τροχούς, ενώ το κράτημα του αυτοκινήτου έχει και την αρωγή της ενεργητικής τετραδιεύθυνσης. Η τιμή της στην Ελλάδα είναι 309.000 ευρώ.

[Πηγή RS Porsche Magazine και Autovisie]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube