Με ποδήλατο μέχρι το Ring, με μια BMW Μ2 εκεί [video]

Με ποδήλατο μέχρι το Ring, με μια BMW Μ2 εκεί [video]

Ο Trev Fairbrother έφτασε με το ποδήλατό του στο Nürburgring, σε ένα ταξίδι 12.000 km, και ανταμείφθηκε με μια γρήγορη βόλτα στην πίστα με μια BMW M2.

Πολλοί είναι οι φίλοι του αυτοκινήτου που αποφασίζουν να οργανώσουν ένα ταξίδι μέχρι το Nürburgring, δεν το κάνουν όλοι όμως με τον πιο ορθόδοξο τρόπο.

Εκτός από κάποιον συνδυασμό αυτοκινήτου, αεροπλάνου και τρένου, στο Nürburgring μπορείς να πας και με ποδήλατο. Αυτό αποφάσισε τουλάχιστον να κάνει ο Ιρλανδός Trev Fairbrother, στο πλαίσιο ενός γύρου της Ευρώπης που πραγματοποιεί εδώ και 16 μήνες (!) με το ποδήλατό του και ένα μικρό τρέιλερ με τα υπάρχοντά του. Η αποστολή ονομάστηκε Mr Trev, Black Betty and Zero Fox, και ο Trev διηγείται τις περιπέτειές του στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook.

Εκεί εξηγεί και τον λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι: «Στις 11 Ιουλίου του ’16 έκλεισα τα 47. Στα 43 μου είχα πάθει καρδιακή προσβολή, και για λίγο καιρό αναλογιζόμουν όλα τα πράγματα που δεν είχα κάνει, αλλά ήθελα να κάνω. Αυτό το ταξίδι ήταν ανέκαθεν το όνειρό μου, οπότε μετά από εκείνη τη δυσάρεστη εμπειρία, έπρεπε να αρπάξω την ευκαιρία με τα δυο χέρια. Τα υπόλοιπα είναι απλά Ιστορία… Η δική μου Ιστορία. Είμαι υγιής από τότε, οπότε δεν ανησυχώ… πολύ. Παίρνω τα φάρμακά μου, και με την άσκηση που κάνω, θα είμαι μια χαρά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Nürburgring: Τα καλύτερα «παρά τρίχα» του 2016 [video]

Πίσω στο Nürburgring, ο Trev, γνώρισε τον Misha Charoudin, ιδιοκτήτη της Apex Nürburg, που είναι μάλλον γνωστός περισσότερο με το διαδικτυακό ψευδώνυμο Boosted Boris. Ο ίδιος δεν μπορούσε να τον πάει βόλτα στην πίστα, αφού η Apex δεν έχει άδεια να πραγματοποιεί taxi laps, μπορούσε όμως να του βρει κάποιος ιδιώτη οδηγό, πρόθυμο να βοηθήσει. Και βρήκε τον Klaus, έναν Φινλανδό πρώην οδηγό αγώνων που βρισκόταν εκεί με μια BMW M2. Ο Trev, που κάθισε για έναν γρήγορο γύρο στο κάθισμα του συνοδηγού, εντυπωσιάστηκε τόσο από την πίστα, με τις μεγάλες υψομετρικές διαφορές, όσο και από την οδήγηση του Klaus.

Δυστυχώς δεν έχουμε in-car video με τις αντιδράσεις του Trev κατά τον γύρο του στο Nürburgring, στο παρακάτω video όμως, μετά το 08:30, μπορείτε να τον ακούσετε να περιγράφει στιγμές από το ταξίδι του. Και αν θέλετε, μπορείτε να τον βοηθήσετε να το συνεχίσει, συνεισφέροντας μέσω της πλατφόρμας GoFundMe.

[Πηγή: autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube