Με €40.000 το πορτμπαγκάζ της Wraith θα γεμίσει βαλίτσες by Rolls-Royce

Με €40.000 το πορτμπαγκάζ της Wraith θα γεμίσει βαλίτσες by Rolls-Royce

Οι Rolls-Royce διατίθενται με πληθωρικό εξοπλισμό, αλλά οι ειδικά σχεδιασμένες αποσκευές γενικώς δεν ήταν ένα από τα στοιχεία του –μέχρι σήμερα.

Ο Βρετανός κατασκευαστής δημιούργησε μια σειρά από αποσκευές, εμπνευσμένες από τη νέα Wraith.

Μολονότι, η Wraith είναι η πιο ισχυρή Rolls που κατασκευάστηκε ποτέ, οι βαλίτσες της νέας σειράς ωστόσο δεν προορίζονται για χρήση επιδόσεων. Αντίθετα, σχεδιάστηκαν συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με –τι άλλο;- το στιλ.

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, η Rolls-Royce λέει ότι το Bespoke Design Studio, το ειδικό τμήμα εξατομίκευσης της εταιρείας, πήρε για συμβούλους αρχιμπάτλερ από «μερικά από τα πιο επιφανή ξενοδοχεία» για να δώσουν τα φώτα τους σχετικά με το τι σημαίνει «κορυφαία αποσκευή».

Η Rolls-Royce χρησιμοποίησε ανθρακόνημα για το εσωτερικό των αποσκευών, ενώ οι ραφές είναι εφάμιλλες με τις αντίστοιχες του αυτοκινήτου και οι χειρολαβές τους έχουν μια αδιόρατη ραφή που εγγυάται το λείο φινίρισμα. Οι αγοραστές έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε εξωτερικό φινίρισμα δύο ή μιας απόχρωσης στη δερμάτινη εξωτερική επένδυση των αποσκευών.

Το σετ από τις αποσκευές της Rolls-Royce περιλαμβάνει δύο βαλίτσες Grand Tourer, τρεις τσάντες Long Weekender και μία Garment Carrier, όλες σχεδιασμένες για να «κουμπώνουν» ακριβώς στο πορτμπαγκάζ της Wraith. Οι Grand Tourer είναι τροχήλατες με αυτοδιορθούμενα κέντρα τροχών.

Να σημειώσουμε ότι οι βαλίτσες και οι τσάντες είναι φυσικά χειροποίητες, φτιαγμένες από τεχνίτες που φορούν άσπρα γάντια κατά τη διαδικασία της συναρμολόγησης, προκειμένου να μην πληγώσουν το δέρμα. Υποπτευόμαστε ωστόσο ότι οι αποσκευές αυτές δεν πρόκειται να «βεβηλωθούν» από αχθοφόρους στα αεροδρόμια. Αντίθετα θα ήταν ασφαλές να υποθέσουμε ότι όταν δεν βρίσκονται στο πορτμπαγκάζ της Rolls-Royce Wraith θα ταξιδεύουν στο χώρο αποσκευών κάποιου ιδιωτικού τζετ.

Καθένα από τα έξι κομμάτια της νέας κολεξιόν της Rolls-Royce είναι σταμπαρισμένη με το Spirit of Ecstasy της βρετανικής εταιρείας. Η τιμή, αναμενόμενα αστρονομική, ξεκινά από τις €40.000, αλλά μπορούν να αγοραστούν μέσω των ντίλερ και ανά κομμάτι.

[Πηγή Rolls-Royce]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube