Με ένα Suzuki Swift κόντρα σε Motocross και ATV [video]

Με ένα Suzuki Swift κόντρα σε Motocross και ATV [video]

Ο Oliver Amon ξαναχτυπά, μπαίνοντας με το Suzuki Swift του σε μια πίστα motocross, πριν προλάβουν να απομακρυνθούν οι… κανονικοί χρήστες της.

Μπορεί το όνομά του να μη σου λέει τίποτα. Ίσως έχεις πετύχει όμως σε κάποια γωνία του internet κάποιον να προσπαθεί να… διαλύσει ένα κόκκινο Suzuki Swift. Ε, αυτός είναι ο Oliver Amon.

Τον έχουμε δει, μεταξύ άλλων, να φέρνει βιαστικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι και να χρησιμοποιεί ένα νορμάλ αυτοκίνητο σαν rally car. Το κοινό αυτών των video είναι ότι ο Ούγγρος drifter οδηγεί πάντα ένα κόκκινο Suzuki Swift, κάποιας γενιάς. Στο τελευταίο του video, χρησιμοποιεί την τελευταία εκδοχή του ιαπωνικού σουπερμίνι.

Αυτή τη φορά επιλέγει να εισβάλει με αυτό σε μια πίστα motocross, ενώ μέσα στη διαδρομή βρίσκονται ήδη μοτοσικλέτες και ATV. Κινείται όσο πιο γρήγορα μπορεί, κάνει άλματα και γενικώς αδιαφορεί για την κατάσταση στην οποία θα είναι το αυτοκίνητο μετά από αυτή τη βόλτα. Το οποίο φαίνεται εντελώς νορμάλ, και σίγουρα όχι ψηλότερο από το εργοστασιακό. Μόνο οι εμπρός ζάντες είναι διαφορετικές, και φαίνεται να φοράνε πιο ψηλοπρόφιλα αλλά όχι ιδιαίτερα πιο «χωματερά» λάστιχα από τις πίσω.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube