Mazda εξ ουρανού [video]

Mazda εξ ουρανού [video]

Η τρελή πορεία ενός Mazda 2 σταμάτησε μόνο όταν έπεσε ανάποδα, από ύψος πέντε μέτρων, μπροστά σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου χάνει τον έλεγχο μέσα σε κατοικημένη περιοχή οι συνέπειες μπορεί να είναι οδυνηρές. Ή να είναι… τυχερός, και να μην πάθει τίποτα ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και κάποιος περαστικός.

Ευτυχώς, το δεύτερο σενάριο ήταν αυτό που έγινε πράξη στην Atlanta των ΗΠΑ, όταν ένα λευκό Mazda 2 έφυγε από το δρόμο, διέσχισε έναν άδειο χώρο στάθμευσης, χτύπησε στην οροφή ενός ιατρείου χειροπρακτικής και τελικά κατέληξε να σταματήσει ανάποδα, μπροστά σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο 63χρονος οδηγός του, Stanley Clarke, βγήκε σώος, ενώ το αυτοκίνητο δεν ακούμπησε κανέναν άλλο άνθρωπο, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Η χειροπράκτης Aletha Chappelear, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο ιατρείο της, ανέφερε: «Ο κραδασμός από την πρόσκρουση έφτασε μέχρι το πάτωμα του κτιρίου. Είναι θαύμα το ότι το περιστατικό εξελίχθηκε τόσο ανώδυνα και δεν χτύπησε κανείς». Όσο για την αιτία του ατυχήματος; Όπως δήλωσε η Chappelear, ο οδηγός ισχυρίστηκε πως είχε κολλήσει το πόδι του ανάμεσα στο γκάζι και το φρένο. Σάστισε, και παρότι στο video φαίνεται πως είχε αρκετό χρόνο για να αντιδράσει, δεν τα κατάφερε.

Δείτε το video που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube