Maserati: Ανάκληση Ghibli και Quattroporte για πιθανή αστοχία στα πίσω άκρα

Maserati: Ανάκληση Ghibli και Quattroporte για πιθανή αστοχία στα πίσω άκρα

Αφορά σε πιθανότητα για πλημμελές σφίξιμο μιας βίδας σε ένα από τα δύο πίσω άκρα, σε αυτοκίνητα που έχουν πουληθεί στις ΗΠΑ.

Η ανάκληση έχει να κάνει με 26.4646 Ghibli και Quattroporte που έχουν παραχθεί μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου 2013 και 18ης Σεπτεμβρίου 2014.

Το πρόβλημα ήρθε στην επιφάνεια μετά από μαρτυρίες κατόχων για μη φυσιολογικό θόρυβο από την πίσω ανάρτηση. Μετά από περεταίρω ανάλυση του θέματος, οι μηχανικοί ανακάλυψαν ότι η βίδα που στηρίζει το ημίμπαρο επάνω στο άκρο μπορεί να μην είναι καλά σφιγμένη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη νέα Maserati Ghibli Diesel

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και το σπάσιμό της, έστω κι εάν κάτι τέτοιο δεν έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα. Ωστόσο, η εταιρεία θα προβεί σε ανάκληση των «ύποπτων» αυτοκινήτων από τον προσεχή Ιούλιο και η ειδοποίηση θα γίνει εγγράφως.

Εάν από τον έλεγχο προκύψει ανάγκη το πρόβλημα θα επιδιορθωθεί, προφανώς χωρίς χρέωση για τον πελάτη. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη ανάκληση για τη Maserati τον τελευταίο καιρό, αφού τον περασμένο Μάρτιο είχε ανακαλέσει άλλα 28.235 αυτοκίνητα.

[Πηγή carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube