Mary Barra, GM: Ένα σύμφωνο PSA-Opel θα μπορούσε να είναι επωφελές και για τις δύο εταιρείες

Mary Barra, GM: Ένα σύμφωνο PSA-Opel θα μπορούσε να είναι επωφελές και για τις δύο εταιρείες

Η διευθύνουσα σύμβουλος της GM απηύθυνε μήνυμα προς τους εργαζομένους, υποστηρίζοντας το θετικό μέρος μιας συμφωνία και καλώντας τους να εκτελούν απερίσπαστοι τα καθήκοντά τους.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της General Motors, Mary Barra, είπε στους εργαζομένους ότι συνδυάζοντας την επιχειρηματικότητα των Opel/Vauxhall με αυτήν της Peugeot θα μπορούσε να είναι επ’ ωφελεία και των δύο εταιρειών.

«Ενώ δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει συμφωνία, κάθε πιθανή συναλλαγή θα μπορούσε να επιτρέψει στο Groupe PSA και στην Opel/Vauxhall να ενισχύσουν συμπληρωματικά τις δυνάμεις τους, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την ανταγωνιστική θέση τους για το μέλλον σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη ευρωπαϊκή αγορά», είπε η Barra σε μήνυμα προς το προσωπικό, σύμφωνα με απόσπασμα του μηνύματος που είδε το Reuters.

Η Barra προέτρεψε τους εργαζομένους να μην αφήνουν τις εικασίες σχετικά με το μέλλον της Opel να αποπροσανατολίζουν την εταιρεία από την εκτέλεση των καθηκόντων της. Η Barra ολοκλήρωσε λέγοντας ότι δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες που θα μπορούσε να παράσχει προς ώρας, «διότι απλώς δεν είμαστε σε αυτό το σημείο στις συζητήσεις μας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η GM σχεδιάζει να πουλήσει την Opel στο Groupe PSA

[Πηγή autonews]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube