Μανιακός ρυθμός Rallycross στο νέο τρέιλερ του Dirt4 [video]

Μανιακός ρυθμός Rallycross στο νέο τρέιλερ του Dirt4 [video]

Το νέο, πρόσφατο τρέιλερ του Dirt4 μας δίνει μια γεύση της γρήγορης δράσης των αγώνων που πρέπει να περιμένουμε στο επερχόμενο παιχνίδι.

Το Dirt 4 έχει μπει για τα καλά στο πετσί του Rallycross, οπότε και το πρόσφατο τρέιλερ ήταν κάτι που λίγο πολύ περιμέναμε.

Βλέποντάς το λοιπόν, ξέρουμε τι θα βιώσουν οι gamers  με την άφιξή του στις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One, αλλά και στα PC, αρχής γενομένης από την προσεχή 9η Ιουνίου.

Η μυρωδιά που είχαμε πάρει με την επισημοποίηση του τίτλου  ήταν μάλλον υποτονική, αλλά τώρα με το νέο τρέιλερ, σπέσιαλ φτιαγμένο για το Rallycross, μας προϊδεάζει για έκρηξη αισθήσεων και ευχαρίστησης. Το Dirt 4 είναι το επίσημο game του πρωταθλήματος FIA World Rallycross και θα περιλαμβάνει τις πίστες Lohéac Bretagne, Montalegre, Lydden Hill, Hell και Holjes.

Μαζί δε με τα αυτοκίνητα της κλάσης Supercar, για να δοκιμάστε στο game θα υπάρχουν ακόμη RX2, Super 1600, κλασικά αγωνιστικά Group B και crosskart. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι ο Petter Solberg, πρωταθλητής WRC και WRX, ήταν σύμβουλος στο παιχνίδι, οπότε και οι προσδοκίες των gamers πρέπει να είναι ανάλογες.

Μαζί με τα καλύτερα αυτοκίνητα και τις καλύτερες πίστες του WRX, το Dirt 4 ενσωματώνει και σφόδρα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως δύο διαφορετικά μοντέλα κρατήματος, Gamer και Simulation, καθώς και επιλογή «Your Stage» για να φτιάξετε τις δικές σας πίστες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube