LeKουλός με LaFerrari [video]

LeKουλός με LaFerrari [video]

Είχε τη στιγμή του, διαπρέποντας μεταξύ άλλων ανάλογων μικρότερων όμως συμβάντων, κατά τη διάρκεια του Ferrari Cavalcade που γίνεται στην Ιταλία.

Κάθε χρόνο ιδιοκτήτες Ferrari μαζεύονται στην Ιταλία και οργανώνουν το Ferrari Cavalcade, μια διαδρομή στις ωραιότερες περιοχές της ιταλικής υπαίθρου.

Κάποιοι όμως φαίνεται πως πιστεύουν ότι οι δρόμοι της ιταλικής περιφέρειας είναι πίστες και το παρακάνουν, όπως ο ιδιοκτήτης μιας LaFerrari που την κούρνιαξε πάνω στην τσιμεντένια βάση της ταμπέλας μιας τρατορία, στην Cortina. Το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός της LaFerrari από το Hong Kong έχασε τον έλεγχο, στη συνέχεια συγκρούστηκε με ένα Lancia Ypsilon (αδελφή εταιρεία είναι, δεν πειράζει) για να καταλήξει πάνω στην ταμπέλα του εστιατορίου El Zoco. Οι ζημιές κάθε άλλο παρά μικρές ήταν μικρές και είναι σαφές πως ο θερμόαιμος οδηγός της θα αναγκαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τις αποκαταστήσει.

O οδηγός του Ypsilon και ο ιδιοκτήτης της τρατορία θα έχουν να το λένε, πάντως. Αλήθεια πόσες είναι οι πιθανότητες να πέσει πάνω σου μια LaFerrari.

Οι πληροφορίες λένε πως δεν ήταν το μόνο ατύχημα, όμως είναι το πιο σοβαρό.

Δείτε βίντεο από το σημείο του ατυχήματος
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube