Land Rover: Τώρα και με αξεσουάρ για σκύλους [video]

Land Rover: Τώρα και με αξεσουάρ για σκύλους [video]

Στη σκυλίσια ζωή έχεις επίσης το δικαίωμα να ταξιδεύεις άνετα. Και η Land Rover, προκειμένου να διευκολύνει τους τετράποδους συνταξιδιώτες μας, λανσάρισε μια σειρά από ειδικά αξεσουάρ, προφυλάσσοντας παράλληλα την καμπίνα.

Η Land Rover φυσικά και ήταν από τις πρώτες που θα σκεπτόταν τους ιδιοκτήτες τετράποδων κατοικιδίων ζώων συντροφιάς. Η επίρρωση έρχεται με τη σειρά έξτρα εξοπλισμού, ειδικά προορισμένου για να κάνει πιο ευχάριστο το ταξίδι των σκύλων στο αυτοκίνητο. Και μάλιστα, τα αξεσουάρ είναι ειδικά σχεδιασμένα ξεχωριστά για κάθε μοντέλο της γκάμας. 

Τα νέα αξεσουάρ περιλαμβάνουν έξτρα ανθεκτικά μπολ, καπιτονέ επένδυση για το πορτμπαγκάζ, ράμπα πρόσβασης που αντέχει μέχρι και 85 kg, προστατευτικές γρίλιες, αλλά και πλυστικό σύστημα με δυνατότητα καθαρισμού ενός καταλασπωμένου σκύλου χάρη στη δεξαμενή των 6,5 lt.

Land Rover Dog Equipment

Ο διευθυντής μάρκετινγκ των προϊόντων Jaguar-Land Rover, Finbar McFall, δήλωσε: «Οι πελάτες της Land Rover θέλουν το σκυλί τους να ταξιδεύει άνετα. Έτσι το ζώο αναγνωρίζεται πλέον από εμάς ως μέλος της οικογένειας. Τα αξεσουάρ αυτά παρέχουν τόσο άνεση στο σκυλί όσο και προστασία στο αυτοκίνητο».

Land Rover Dog Equipment 

Ο νέος εξοπλισμός είναι διαθέσιμος για τα Land Rover Discovery Sport, Discovery, Range Rover Velar, Range Rover Evoque, Range Rover και Range Rover Sport.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube