Land Rover Defender Trophy Edition: Φόρος τιμής

Land Rover Defender Trophy Edition: Φόρος τιμής

Βαμμένο σε κίτρινο χρώμα και με το old school «Land Rover Trophy» αυτοκόλλητο να καλύπτει τις μπροστινές πόρτες, δεν θέλει πολλά να ταξιδέψει ο νους σε περιπέτειες παλαιότερων δεκαετιών.

Προφανώς δεν βρισκόμαστε κοντά σε κάποια αναβίωση των θρυλικών Camel Trophy. Για την ακρίβεια, τη συγκεκριμένη έκδοση δεν πρόκειται να τη δούμε ποτέ από κοντά, αφού θα παραχθεί σε μόλις 220 αντίτυπα, ειδικά για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Παρόλα αυτά, αξίζει μία αναφορά, αφού αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οχήματα που συναντήσαμε το τελευταίο διάστημα. 

Το Land Rover Defender Trophy Edition βασίζεται επάνω στο νέο Defender 110 P400 X-Dynamic SE. Από εκεί και πέρα φέρει επιπλέον αερανάρτηση, τα πακέτα ψυχρών κλιμάτων, off-road και advanced off-road capability, σχάρα οροφής, λασπωτήρες, βίντσι, ενσωματωμένο αεροσυμπιεστή, ενισχύσεις στο δάπεδο και διάφορα ακόμα καλούδια, μέσα και έξω. 

defender

Τώρα για όσους καταβάλλουν το αντίτιμο των 90.000 δολαρίων (75.590 ευρώ), θα προσκληθούν από την εταιρία σε ένα μονοήμερο off-road Trophy Competition event στο Biltmore Estate του Asheville, στη Βόρεια Καρολίνα. Η ομάδα που θα κερδίσει, θα ταξιδέψει το 2022 σε ένα παρόμοιο event, στο Eastnor Castle της Μεγάλης Βρετανίας. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube