Lamborghini... Huracam: Το πιο ιδιαίτερο camera car στον κόσμο [video]

Lamborghini... Huracam: Το πιο ιδιαίτερο camera car στον κόσμο [video]

Είναι μια Lamborghini Huracan. Κι όμως, δεν είναι η πρωταγωνίστρια αλλά το αυτοκίνητο που φέρει την κάμερα στις σκηνές καταδίωξης.

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν ξέρεις αν είναι καλύτερα να είσαι πρωταγωνιστής εμπρός από τις κάμερες, ή ένας αφανής ήρωας που εργάζεται πίσω από αυτές. Όπως και να έχει, ο οδηγός αυτής της Lamborghini Huracan έχει μια πολύ ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα δουλειά.

Πολλά γρήγορα αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται ως camera cars στις παραγωγές ταινιών το σενάριο των οποίων περιλαμβάνει σκηνές καταδίωξης. Έχουμε δει αυτοκίνητα όπως Porsche Cayenne και Mercedes-AMG E63 S. Το αυτοκίνητο που φέρει την κάμερα πρέπει να είναι γρήγορο σε κάποιες περιπτώσεις, ώστε να ακολουθεί ή να προηγείται της δράσης. Γιατί πολλές φορές οι σκηνές είναι γυρισμένες σε πραγματική ταχύτητα ή πολύ κοντά σε αυτήν. Πρέπει επίσης να μπορεί να οδηγηθεί σε έδαφος δύσβατο, σε κάποιες περιπτώσεις. Η Huracan σίγουρα δεν θα είναι καλή σε αυτό. Η ιδιαιτερότητα κάθε camera car είναι ότι σε αυτό προσαρμόζεται ένας βαρύς και πολύπλοκος μηχανισμός στήριξης και χειρισμού της κινηματογραφικής μηχανής, οπότε πρέπει το αυτοκίνητο ως δομή αλλά και το στήσιμό του, η ανάρτηση, να αντέχουν αυτό το φορτίο. Στατικά, αλλά και εν κινήσει και μάλιστα σε γρήγορο ρυθμό. Για αυτό χρησιμοποιούνται αυτοκίνητα με κορυφαία οδική συμπεριφορά και όχι ό,τι να ‘ναι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Lamborghini Aventador S [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Lamborghini Huracan LP580-2 [video]

Η συγκεκριμένη Lamborghini Huracan ανήκει στους Nathan Garofalos (ελληνικό όνομα δεν μοιάζει;) και Chris Fuelner της Incline Dynamic Outlet. Λένε ότι εξέτασαν επίσης την πιθανότητα να αγοράσουν για αυτή τη δουλειά ένα Audi R8, μια Ferrari FF ή ακόμη και μια αγωνιστική Lamborghini Huracan GT3, αλλά αυτή δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει εκτός πλατό. Το γεγονός πως ένας από τους δύο ήταν ήδη κάτοχος μιας Huracan καθόλου δεν επηρέασε την απόφασή τους, λένε. Στο νέο του ρόλο, το αυτοκίνητο δικαίως μετονομάστηκε σε… Huracam.

Πηγή Autoevolution

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube