Lamborghini Aventador καταστράφηκε από σφοδρή χαλαζόπτωση [video]

Lamborghini Aventador καταστράφηκε από σφοδρή χαλαζόπτωση [video]

Το υπεραυτοκίνητο θα χρειαστεί καινούριο αμάξωμα και παρμπρίζ!

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, όμως οι κάτοικοι της πόλης Calgary του Καναδά πήραν μια καλή γεύση από χειμώνα όταν η περιοχή τους χτυπήθηκε από σφοδρότατη χαλαζόπτωση το προηγούμενο Σάββατο.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που βρέθηκαν εκτεθειμένα στα στοιχεία της φύσης ήταν και μια μαύρη Lamborghini Aventador η οποία όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες θα χρειαστεί καινούρια πάνελ του αμαξώματος. Το ιταλικό σούπερκαρ απέκτησε δεκάδες βαθουλώματα στο καπό, τα φτερά, την οροφή και τις πόρτες, ενώ το χαλάζι έσπασε το μεγάλο παρμπρίζ και τα κρύσταλλα από τα φώτα.

Το διάφανο κάλυμμα του κεντρικά τοποθετημένου ατμοσφαιρικού V12 φαίνεται πως γλίτωσε από την καταστροφή. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για εκατοντάδες άλλα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στους δρόμους όταν χτύπησε η καταιγίδα. Τα παρμπρίζ έσπασαν και η καμπίνα τους γέμισε με νερό με τους ιδιοκτήτες και τις ασφαλιστικές εταιρείες να καλούνται να πληρώσουν το λογαριασμό.

Το χαλάζι που είχε μέγεθος από μπαλάκι του τένις, προκάλεσε σοβαρές ζημιές και σε σπίτια, ενώ σε ορισμένες περιοχές ξεγύμνωσε ακόμη και τα δέντρα. Το έδαφος καλύφθηκε από παχύ στρώμα πάγου ενώ ακολούθησε πλημμύρα καθώς είχαν μπλοκαριστεί τα περισσότερα φρεάτια.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube