Κόντρα 30 supercars στη βροχή! [video]

Κόντρα 30 supercars στη βροχή! [video]

Ο τυπικά αγγλικός καιρός τα χάλασε μεν, αλλά δημιούργησε και κάποιες ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Βροχή στην Αγγλία το Νοέμβριο; Ποιος να το περίμενε… Όμως οι άνθρωποι του καναλιού LoveCars στο YouTube δεν το έβαλαν κάτω. Έκαναν τις κόντρες τους και το διασκέδασαν κάτω από μια ομπρέλα!

Φανταστείτε να έχετε μαζέψει 30 κορυφαία σπορ αυτοκίνητα όλων των ειδών για να κοντράρουν μεταξύ τους στην πίστα του Top Gear μέχρι να βγει ο τελικός νικητής. Ωραία ιδέα, αλλά και λογαριασμός χωρίς τον ξενοδόχο, τον καιρό, που έβρεξε καρεκλοπόδαρα – ή μάλλον “cats and dogs” όπως λένε οι Άγγλοι. Καταστροφή για τον δημοφιλή πρώην οδηγό αγώνων (μέχρι και F1) και παρουσιαστή του Fifth Gear, Tiff Needell, τον συμπαρουσιαστή του LoveCars, Paul Woodman, το επιτελείο τους και όλους τους βενζινοαίματους ιδιοκτήτες που είχαν φέρει τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους, συνολικής αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ… Ή μήπως όχι;

Τελικά όχι, αφού η διαδικασία προχώρησε κανονικά, με τα αυτοκίνητα να κοντράρουν δύο-δύο και να προκρίνεται ο νικητής για το επόμενο στάδιο, μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Βέβαια, η επιλογή των ζευγαριών ήταν κάπως αυθαίρετη, αλλά όπως και να το κάνουμε, οι κόντρες είχαν ενδιαφέρον αφού η συλλογή των αυτοκινήτων ήταν εξαιρετικά ποικίλη. Υπήρχαν κάμποσες Lamborghini, ισάριθμες Porsche 911 παλιές και καινούργιες, αλλά και Ferrari, McLaren, Aston Martin… μέχρι Rolls-Royce, Caterham κι ένα buggy για αγώνες εκτός δρόμου!

Φυσικά, λόγω της βροχής, διακρίθηκαν τα τετρακίνητα. Όμως υπήρξαν και εκπλήξεις, όπως οι επιδόσεις του Caterham και της Rolls-Royce Wraith Black Badge, που πήραν αρκετά σκαλπ!

Δεν σας αποκαλύπτουμε τον νικητή, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τον φανταστείτε. Έτσι κι αλλιώς, αξίζει να δείτε το video, μόνο και μόνο για τα αυτοκίνητα και το κέφι των παρουσιαστών – αλλά και των ιδιοκτητών, που πρέπει να το διασκέδασαν κι αυτοί παρότι ο οδηγός μιας Porsche 911 έκανε ένα πολλαπλό τετακέ περνώντας τη γραμμή του τερματισμού.
 
[Πηγή: Lovecars / YouTube]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube