Κινηματογραφικό ατύχημα στο Λος Άντζελες με αυτοκίνητο να εκτοξεύεται στον αέρα [video]

Κινηματογραφικό ατύχημα στο Λος Άντζελες με αυτοκίνητο να εκτοξεύεται στον αέρα [video]

O τροχός από ένα pickup ξεκόλλησε και ένα Kia Soul βρέθηκε να... ίπταται καθώς πάτησε πάνω του και απογειώθηκε.

Μια κάμερα τοποθετημένη στο παρμπρίζ ενός Tesla κατέγραψε ένα τρομακτικό ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Ronald Reagan στο Λος Άντζελες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο οδηγός ενός Kia Soul κινείται κανονικά αριστερά και πίσω από ένα pickup. Τίποτα δεν προδικάζει όσα θα ακολουθήσουν μέσα σε δευτερόλεπτα, καθώς ο εμπρός αριστερός τροχός του pickup ξεκολλάει από το αυτοκίνητο και ο οδηγός του Soul δεν προλαβαίνει να τον αποφύγει.

soul

Πατά πάνω του και κυριολεκτικά απογειώνεται για να προσγειωθεί με την οροφή, πριν κάνει άλλη μια τούμπα. Σαν... χαριστική βολή, ο τροχός του pickup έρχεται και το χτυπά στο πίσω μέρος.

soul
 
Το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. Το ακόμη μεγαλύτερο ευτύχημα είναι πως οι οδηγοί των υπόλοιπων αυτοκινήτων, όπως και αυτός του Tesla που ακολουθούσε, πρόλαβαν και απέφυγαν την εμπλοκή τους στο συμβάν.

Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα συνέβαινε αν και το υπόλοιπα αυτοκίνητα που κινούνταν εκείνη την ώρα στον αυτοκινητόδρομο είχαν εμπλακεί στο κινηματογραφικό ατύχημα που συνέβη. 

soul

Εκείνο που σημειώνουν οι αρχές στις ΗΠΑ είναι πως ο ιδιοκτήτης του pickup, που ήταν ένα παλιό Chevy Silverado, είχε προχωρήσει σε μετατροπή του αυτοκινήτου, αλλάζοντας όλο το σύστημα της ανάρτησης για να το ψηλώσει και να τοποθετήσει μεγαλύτερους τροχούς.

Προφανώς, όπως σημείωσαν, η δουλειά δεν ήταν και τόσο επαγγελματική με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει πλήρως ο τροχός από τον άξονα με τα αποτελέσματα που βλέπουμε στο βίντεο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube