Καμικάζι ο camera man του Clarkson [video]

Καμικάζι ο camera man του Clarkson [video]

Οι Clarkson, Hammond και May έχουν τους πιο γενναίους εικονολήπτες, όπως αποδεικνύει το video.

Ο Jeremy Clarkson, o James May και ο Richard Hammond βρίσκονται στην Ιταλία για τα γυρίσματα της νέας τους εκπομπής «The Grand Tour» που θα προβάλεται στο Amazon.

Η πάλαι ποτέ Αγία Τριάδα του Top Gear κάνει γυρίσματα σε πίστα, μάλλον στο Mugello, με τρία ιδιαίτερα αυτοκίνητα. Μια Aston Martin DB11, μία Rolls-Royce Dawn και ένα Challenger Hellcat. Το ενδιαφέρον αυτού του video δεν είναι όμως αυτά τα αυτοκίνητα, αλλά ένα τέταρτο που εμπλέκεται.

Από το ταμπλό μπορούμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για μία Alfa Romeo 159. Που φαίνεται να κάνει κάτι αδιανόητο. Κινείται μετωπικά προς τα δύο σουπερκαρ που βγαίνουν ντριφτάροντας από μία στροφή με όχι και τόσο… λίγα χιλιόμετρα.

Η Alfa είναι φορτωμένη με τις κάμερες και το συνεργείο κινηματογράφησης. Και πρέπει να πλησιάσει πολύ κοντά στα αυτοκίνητα κάνοντας αυτή την κίνηση προς την αντίθετη φορά,  για να εντείνει την αίσθηση της ταχύτητας. Με λίγα λόγια, αν κάπου χρειάζεται κασκαντέρ δεν είναι για να ντουμπλάρει τον πρωταγωνιστή, αλλά τους εικονολήπτες.

[Πηγή AR Revista μέσω RoT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube