James May: Πιο τυχερός δεν γίνεται! [video]

James May: Πιο τυχερός δεν γίνεται! [video]

Μετά το ατύχημα του Hammond με το Rimac και την πνευμονία του Clarkson, ο May ήταν ο μόνος μάχιμος του The Grand Tour – από καθαρή τύχη!...

Η τύχη βέβαια κάποτε εξαντλείται, αλλά μέχρι τότε ο James May γλιτώνει από θαύμα διάφορα ατυχήματα στο τελευταίο video trailer της δημοφιλούς σειράς του Amazon Prime, που ξεκινά για δεύτερη χρονιά σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Στο σκηνοθετημένο video, o Captain Slow” ξεκινά από το σπίτι του στο Λονδίνο για να πάει να επισκεφθεί τους Clarkson και Hammond στο νοσοκομείο. Και στη διαδρομή γλιτώνει παρά τρίχα από διάφορα ατυχήματα, χωρίς μάλιστα να πάρει χαμπάρι.

Κεραμίδια κι ένα… αμόνι πέφτουν από ψηλά εκεί που περνάει, καλώδια στο γκαράζ του βγάζουν φωτιές, παρά τρίχα δεν πίνει διαλυτικό αντί για τον καφέ του και το τρένο περνάει χιλιοστά πίσω από το FIAT Panda του σε ισόπεδη διάβαση με χαλασμένη σήμανση.

Γιατί Panda; Διότι όντως ήταν το προσωπικό και αγαπημένο αυτοκίνητο του May, μέχρι να το αλλάξει με ένα BMW i3 το 2014, όπως έγραψε ο ίδιος σε στήλη του.

Τώρα, το αν οι παραγωγοί της εκπομπής ξαναβρήκαν το ίδιο το αυτοκίνητο ή αγόρασαν ένα άλλο, παραμένει αδιευκρίνιστο. Μάλλον πρόκειται για άλλο, αφού ο May μάλλον δεν θα ήθελε το δικό του Panda να έχει αυτό το τέλος…

Δείτε το video για να μάθετε τι συνέβη και να σας ανοίξει η όρεξη για το Grand Tour 2 που ξεκινά την επόμενη Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου.

[Πηγή: The Grand Tour]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube