Στο νοσοκομείο ο Jeremy Clarkson

Στο νοσοκομείο ο Jeremy Clarkson

Ο Jeremy Clarkson αναγκάστηκε να νοσηλευτεί λόγω πνευμονίας, ενώ βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του στην Ισπανία.

Οι διακοπές του Jeremy Clarkson δεν κυλούν ομαλά, αφού προ ημερών χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος του The Grand Tour, της νέας εκπομπής των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May στο Amazon Prime, δήλωσε ότι ο πρώτος «μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το πρωί της περασμένης Παρασκευής, κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Ισπανία». Ο λόγος της νοσηλείας ήταν η πνευμονία. Και ο ίδιος ο Clarkson όμως δεν κράτησε κρυφό το περιστατικό, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία με το διασωληνωμένο χέρι του και σχόλιο: «Δεν είναι τέτοια τα βραχιολάκια που επιλέγω να φορέσω συνήθως στις διακοπές μου».



Με τον Richard Hammond ακόμα να βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης από το ατύχημα που είχε οδηγώντας ένα Rimac Concept One τον περασμένο Ιούνιο, ο μόνος εκ των τριών που παραμένει υγιής είναι ο James May. Κάτι όχι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, σύμφωνα με τον Clarkson, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία του May γράφοντας: «Το μόνο λειτουργικό μέλος της ομάδας του Grand Tour αυτή τη στιγμή. Ο Θεός ας μας βοηθήσει…».

Φυσικά, και οι άλλοι δύο δεν έχασαν την ευκαιρία να αστειευτούν με την ατυχία του Clarkson. Ο Hammond, μεταξύ άλλων έγραψε: «Κάποιος πρέπει να πει στον Jeremy να ακούει τι του λένε οι γιατροί και να ακολουθεί τις οδηγίες τους. Αλλά εγώ έχω δουλειά. Μπορείτε να το κάνετε εσείς;». Ο May αναρωτήθηκε πώς γίνεται να διαπιστωθεί η πνευμονία σε αυτό τον άνθρωπο: «Ο Clarkson έχει πνευμονία. Τα συμπτώματα είναι βήχας, εφίδρωση, τρέμουλο και γενική αδιαθεσία. ΟΚ, οπότε πώς το καταλάβαμε;».

Ο ίδιος ο Clarkson φάνηκε αρκετά στενοχωρημένος που θα αναγκαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για κάποιο διάστημα. «Είναι πολύ ενοχλητικό, γιατί από το 1978 που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά ποτέ δεν έχω πάρει ούτε μια μέρα άδεια». Από εμάς, καλή ανάρρωση Jeremy.

[Πηγές: CNN, Metro]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube