Ηλίθιος εναντίον πανηλίθιου [video]

Ηλίθιος εναντίον πανηλίθιου [video]

Δείτε πώς ένας καυγάς στο δρόμο μπορεί να μετατρέψει δύο ενήλικους άντρες σε ανόητα παιδιά – με εντελώς απρόβλεπτες συνέπειες.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι πρέπει να αποφεύγουμε τους καυγάδες στο δρόμο, διότι ποτέ δεν ξέρουμε τι είναι ο άλλος και πώς μπορεί να αντιδράσει.

Πόσω μάλλον αν τον εξωθήσουμε στα άκρα με μια ακραία προσβολή, την οποία δεν είναι δυνατόν να αφήσει αναπάντητη.

Η Cory, που μαγνητοσκόπησε το συμβάν με το κινητό μέσα από το αυτοκίνητό της και το ποστάρησε στο Facebook, άρχισε να τραβάει video αφού η κατάσταση είχε εκτραχυνθεί, οπότε δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε ο καυγάς.

Το γεγονός είναι ότι ο οδηγός της 3άρας BMW Cabrio βγήκε θυμωμένος για να ζητήσει εξηγήσεις από τον οδηγό του Ford Escape (Maverick). Αυτός κάτι πρέπει να του είπε, και ο τύπος με την BMW έκανε το απίστευτο: τον έφτυσε στα μούτρα, σαν παιδάκι 8 χρονών.

Αν κάνεις κάτι τέτοιο, πρέπει να περιμένεις την ανάλογη αντίδραση. Αλλά ο οδηγός του Ford, τυφλωμένος από θυμό, ξεπέρασε κάθε όριο. Πέρασε στην αντίθετη λωρίδα κι έκανε απότομη τιμονιά δεξιά για να ανέβει με το SUV του πάνω στην ανοιχτή BMW! Θα μπορούσε κάλλιστα να τραυματίσει ή και να σκοτώσει τον οδηγό της BMW, αλλά η Θεία Δίκη, σε συνδυασμό με τη στοιχειώδη Φυσική, ανέτρεψε το Ford που έκατσε πάνω στην αριστερή πλευρά του.

Η Cory λέει ότι ο τύπος με την BMW έκανε καμιά δεκαριά μέτρα, σταμάτησε δεξιά, βγήκε ξανά από το αυτοκίνητο και περπάτησε προς το τουμπαρισμένο SUV όντας σε κατάσταση σοκ. Αυτή τότε άφησε τη βιντεοσκόπηση και φρόντισε να απομακρυνθεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Και πολύ καλά έκανε…

Θα το ξαναπούμε λοιπόν: Αποφεύγετε τις προστριβές στο δρόμο και καταπιείτε τις προσβολές όσο δίκιο κι αν έχετε. Τα πράγματα μπορεί να πάρουν διαστάσεις που ούτε καν φαντάζεστε…

[Πηγή: ViralHog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube