Ηλικιωμένος οδηγεί ποδήλατο με βάση για 64 smartphones [video]

Ηλικιωμένος οδηγεί ποδήλατο με βάση για 64 smartphones [video]

Ο τοίχος από κινητά τηλέφωνα εμποδίζει την ορατότητα αλλά του επιτρέπει να πιάνει περισσότερα Pokemon.

O Chen Sanyuan, ένας 72χρονος από την Ταιβάν, οδηγεί ποδήλατο με ενσωματωμένη βάση για 64 smartphones (!) καθώς δηλώνει εθισμένος με το παιχνίδι Pokemon Go!

 

Ο ηλικιωμένος έμαθε το βιντεοπαιχνίδι από τα εγγόνια του και του άρεσε τόσο πολύ που ξεκίνησε να προσθέτει smartphones στη συλλογή του έτσι ώστε να πιάνει περισσότερα Pokemon ενώ παράλληλα κάνει τις βόλτες του. Ο Chen ξεκίνησε με μια βάση για 9 smartphones πάνω στο ηλεκτρικό του ποδήλατο, όμως σταδιακά αύξησε τον αριθμό των συσκευών σε 11, 32 και 45 προτού φτάσει στη σημερινή επταόροφη βάση για 64 smartphones με τη βοήθεια χορηγίας από την ASUS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Google Maps με 99 smartphones [video]

Είναι άγνωστο πως ο Chen μπορεί και οδηγεί έχοντας μπροστά του ένα τοίχο από κινητά τηλέφωνα, και μάλιστα να διαφημίζει αυτή του την ασχολία στα τοπικά μέσα. Η μετατροπή έχει προσθέσει 12,5 kg βάρους στο ποδήλατο που πλέον ζυγίζει 22,5 kg, όμως το μεγαλύτερο θέμα είναι η ορατότητα προς τα εμπρός που περιορίζεται στα μικρά κενά ανάμεσα στις συσκευές. Επιπλέον μοιάζει σχεδόν αδύνατη η χρήση των συσκευών που βρίσκονται στους πάνω "ορόφους" ενώ είμαστε σίγουροι πως η φόρτισή τους θα αποτελεί μια πραγματική πρόκληση.

Ελπίζουμε οι αρχές της Ταιβάν να κάνουν κάποια σύσταση στον ηλικιωμένο προτού εμπλακεί σε κάποιο σοβαρό ατύχημα. Είναι εξάλλου γνωστό πως η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση είναι μια από τις σημαντικότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων - πόσο μάλλον όταν δε μιλάμε για ένα αλλά για 64 τηλέφωνα!

[Πηγή: Autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube