Ηλεκτρικό πατίνι με την υπογραφή της Bugatti

Ηλεκτρικό πατίνι με την υπογραφή της Bugatti

Το… όχημα της Bugatti για αστικές μετακινήσεις κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Bytech International και έχει αυτονομία 36 km, ενώ η τελική ταχύτητα του αγγίζει τα 30 km/h. 

Η Bugatti, που τώρα ανήκει στη Rimac, συνεργάστηκε με την Bytech International για να αποκαλύψει ένα πλήρως ηλεκτρικό αναδιπλούμενο σκούτερ (πατίνι για να ακριβολογούμε), σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση. Διαθέσιμο σε τρία χρώματα, Agile Blue, Silver και Black, το σκούτερ ζυγίζει μόλις 15,9 kg και τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 700 watt.

Η σχεδίαση του, λέει η Bugatti, είναι αεροδυναμική και λειτουργική με πλαίσιο από κράμα μαγνησίου που συγκρατεί τη φορητή και εύκολα αφαιρούμενη μπαταρία. Παρέχει αυτονομία έως και 36 km με μία μόνο φόρτιση και μπορεί να κινηθεί με ταχύτητες έως και τα 30 km/h. Υπάρχουν τρία προγράμματα οδήγησης -Economy, City και Sport- και μια διαθέσιμη λειτουργία cruise control.

bug

Κάτι που δεν βλέπουμε συχνά σε ηλεκτρικό πατίνι είναι το σύστημα φρεναρίσματος με ABS στον πίσω τροχό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση η Bugatti το προσφέρει. Το ηλεκτρικό δίτροχο είναι επίσης εξοπλισμένο με φλας, φωτιζόμενη βάση, ενώ το πίσω φως προβάλει το μονόγραμμα «ΕB».

«Η Bugatti βρίσκεται στην κορυφή της αυτοκινητιστικής αριστείας», δήλωσε ο Wiebke Stahl, Διευθύνων Σύμβουλος της Bugatti International. «Η συνεργασία με μια εταιρεία όπως η Bytech μας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας στον χώρο της ηλεκτρικής μετακίνησης με έναν έμπειρο συνεργάτη και ένα προϊόν που μπορούν να απολαύσουν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο».

bugg

Δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος, αλλά μόνο το γεγονός ότι φέρει τα σήματα της Bugatti μας προϊδεάζει πως δεν θα είναι και από τα φθηνότερα της αγοράς...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube